Grinin Elli Tonu :)

Ben dün gittim filmine üçlemeleri de okumuştum ve merak ettim kitabı filme nasıl yansıtacaklar diye. Arkadaşımla gittik filme kitabı da birlikte okumuştuk zaten ben beğendim oyuncularda bence tam oturmuş role Tavsiye ederim

bende gilmi izledim ve pek prnografik bulmadım. gayet tutkulu bi aşk filmiydi. kitabını okumama rağmen hayal kırıklığı yaşatmadı tavsiye ederim..

bazıları durağan demiş ama fazlası abartıya kaçardı

Ilk çıktığında okumuştum. Kitaplıgımın başkösesinde yeri var. Hiç bitmesin istediğim serilerden biriydi fakat filmini sevemedim. Kitaptaki aşkı yansıtmıyor süre kısıtlamasından olsa gerek yüzeysel olmuş. Kitaptan aldığım hazzı alamadım filmden. Beklentimi karşılamadı.

Ben daha filme gitmedim ya cidden kötü mü okadar

Ben daha filme gitmedim ya cidden kötü mü okadar
Beklentiye göre değişir ama kesinlikle kitaptan aldığım tadın yanina bile yaklasamaz, hızlandırılmış gibi bir tuhaf geldi açıkçası bana. Kitapta daha bir aşk doluydu anlatım, burda erotizm ağır basmış sevemedim.
Internete düşer yakında, hatta muhtemelen düşmüştür bulursanız netten izleyin ona göre karar verin derim ben.

Ben de yarın gideceğim filmee merak ediyorum yaa

Yokya ben internete düşmesini felan beklemem, sinema solanunda izlemek istiyorum ya

kitabını okudum ama filmine gitmedim nişanlım tarafından yasaklı gidemiyorum filme zaten diğer kitaplarınıda okuyamadım merakta etmiyor değilim hani

nete düşerse allah rızası için söyleyiverin de sinema olmayan yerde yaşayan benim gibi fıkaralar da faydalansın

kitap okumayı sevmediğim için yarısına kadar okudum en son kaldığım yer kız mutfakta yemek yapıyodu :) sonunu çok merak ediyorum oy yüzden flimine gidicem mutlaka umarım güzeldir flimi

kitap okumayı sevmediğim için yarısına kadar okudum en son kaldığım yer kız mutfakta yemek yapıyodu :) sonunu çok merak ediyorum oy yüzden flimine gidicem mutlaka umarım güzeldir flimi
Ohoooo kız mutfakta yemekte yapıyordu başka şeyler de yapıyorduuu gittt gittt filme sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…