• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gri oje tavsiyeleri

orchidea

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
4.390
7
0
Diğer
arkadaşlar gri benim favori renklerimden ama dönüp bi baktım hiç gri ojem yokmuş benim.... ben de gri ojeler edinmem gerektiğine karar verdim ama b baktım hiçbir fikrim yok..

gri oje tavsiyelerinizi merakla bekliyorummmm

Essie Playa Del Platinum bence hoş bir renk. Gri değil tam ama bence güzel yerimseniben

flormar 112 bendede var guzel bir renk bide golden rosenin 12 si var tam gri değil krem gri gibi ama tavsiye ederim

gri kendin de yapabilirsin. beyaz ve siyah ojeler al, birbirine azar azar dokmeye basla, ikisini de calkala. bir acik bir de koyu gri elde edeceksin =)

bende griyi kendim yapcam demiştim içinde nasıl metal top var deniz şişenin içinde mi

evet canım flormar'da golden rose'da yok ama dikkat et alix avien'i calkaladığında hissedersin... içine metal top koyuyorlar karıstırsın diye... normalde tüm ojelerde olması lazım ama iste gerek duymuyorlar =/ she ojelerde de metal top vardır mesela...

metal topla karıstırıldıgını biliyordum ama onlarda oldugunu bilmiyordum ya bende flormarla karıstırıyorum hep bundan sonra alıx le karıstırayım bari

Back