Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadaşlar gri benim favori renklerimden ama dönüp bi baktım hiç gri ojem yokmuş benim.... ben de gri ojeler edinmem gerektiğine karar verdim ama b baktım hiçbir fikrim yok..
gri kendin de yapabilirsin. beyaz ve siyah ojeler al, birbirine azar azar dokmeye basla, ikisini de calkala. bir acik bir de koyu gri elde edeceksin =)
hayir bir sey olmaz, ben de bu sekilde yapiyorum hep. tavsiyem alix avien'in siyah ve beyazini alman, hem formulu guzel, hem icinde metal toplar var rahat calkalarsin. ayni markalari karistirman daha iyi sonuc verir hem.
evet canım flormar'da golden rose'da yok ama dikkat et alix avien'i calkaladığında hissedersin... içine metal top koyuyorlar karıstırsın diye... normalde tüm ojelerde olması lazım ama iste gerek duymuyorlar =/ she ojelerde de metal top vardır mesela...