GRİ ANKASTRE OCAK TEMİZLİĞİ

KIZLARIMCANLARIM

Nirvana
Pro Üye
27 Şubat 2008
9.940
12.714
823
İyi günler.. yazın mutfğımızı yaptırdık.. Gri ocak va davlunbaz aldık..Yalnız birgün baktığımda ocaımda su lekesi gibi lekeler..nasıl oldu anlamadım..bu lekeleri nasıl yok edebilirm. gördükçe canımı sıkıyor..çokda pişma oldum gri aldığıma>(

yokmu bilen acaba?
Gri gıcık bisey naparsan yap pek kalıcı çözüm bulamiyosun. ben arap sıvı sabunuyla sildigimde lekesiz kaliyo. bide porcozun yağ cozucusu var sprey onunla sildigimde benek benek kalmiyo. hem ocağın temizlenmiş olur hemde gecici geçici olsa çözüm olmuş olur. porcozun yağ cozucusunu kesinlikle tavsiye ederim

zaten bende yağçözle temizliyorum..
Aslında birkez annem temziledi ben evde yokken..Ne olduysa olndan sonra oldu..
Çamaşır suyumu sürdü bilmiyorum.. bazı yerleri benek benek izler olmuştu>(
şimdide onları geçiremiyorum..Haklısın gri ocak almakla hayatımın hatasını yapmışım>(
ben malımı temiz kulklanırım aslında ama olmuş..inşgeçirecek bir çözüm bulurum.. teşkler..

Scotch brite ın yeşil yüzüne biraz cif döküp temizliyorum.Zararını görmedim.Ama tuz ruhu vs denemem bile.Çaydanlık su sıçratıyor bazen kireç lekesi falan oluyor.Çıkarıyor onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…