🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kızlar akşam kv gidicez. Eşimin doğum gününü kutlucAklar. Pasta börek çörekler havada uçuşcak. Bide akşam yemek yemeden de gidicez. Benim diyet yaptığımıda kimse bilmiyor. Dolayısıylada diyet yapıyprum yiyemem diyemicem. Bir iki parça karbonhidrat olucak bu akşam. Ama haftasonu telafi edicem inşallah

Aranizda lahana diyeti yapan varmi..
Gecen sene görümcem yapmisdi bugün konusdum onla onu kesinlikle dene dedi...
Her Sabah kahvaltisini yapiyormus
Öylen aksam bu corbayi tüketiyormus iki haftada 8 kilo vermis .
Arada meyvada yemis
Sabah iki haslanmis yumurta yada Wasa yemis
. benle denemek isteyen varmi

Bisey olmaz canim hafta ici telafi edersin
Spor yaparsin

Bisey olmaz canim hafta ici telafi edersin
Spor yaparsin
Öyle yapıcam canım. Şimdi yemicem diyetteyimmdiyince kv çok baskı kuruyo. Normalde yemek yiyip gidiyoruz. Ye ye ye hep yeni yedim karnım tok diyip geciştiriyrumda. Şimdi yemeden gidicez dedik. Yiyip geldimde diyemem

Öyle yapıcam canım. Şimdi yemicem diyetteyimmdiyince kv çok baskı kuruyo. Normalde yemek yiyip gidiyoruz. Ye ye ye hep yeni yedim karnım tok diyip geciştiriyrumda. Şimdi yemeden gidicez dedik. Yiyip geldimde diyemem
Yok canim sikma canim kendini biraz alirsin hepsinden tadimlik belkide vicudunu sasirtmis olursun böylelikle Tabi Cook yemeee he

lahana nın yağ yakmaya ödem atmaya yardımcı olduğunu biliyorum ama tek yönlü beslenmenin ben zararı olacağını düşünüyorum canım hem yoksunluk çekip sonrasında daha çok yeme isteğiyle savaşman gerekecek belki verdiğin canıım kilocuklar hoop diye geri gelecek

Evet canim haklisin ama sabah vitaminlerini aliyorsu zaten Bu diyeti üc gründen fazla yapicakmisin zaten

Ya aynı ben bende diyet yaptığımda kimseciklere demem gicikligina yemem için ellerinden geleni yaparlar çünkü yiyormuş gibi yapıp birer lokma alırım hep

Duymuştum canım ama hiç denemedim. Bu tarz şeyleri de denemek hiç istemiyorum. Bir patates ve kabak diyeti maceramda ne verdiysem gerek almıştım birde aşırı acıkmıştım gece uyumayacak derecede. Eziyetti yani. Sana katılmak isterdim ama malesef

Yok canim sikma canim kendini biraz alirsin hepsinden tadimlik belkide vicudunu sasirtmis olursun böylelikle Tabi Cook yemeee he
Yok yok yemem zaten servis falan yaparım. O arada kaynarım azcık atarım ağzıma yeter
Ya aynı ben bende diyet yaptığımda kimseciklere demem gicikligina yemem için ellerinden geleni yaparlar çünkü yiyormuş gibi yapıp birer lokma alırım hep
Yaa bende hep ya başaramazsam millet dicek hep diyette hep lafta diye söylemiyorum sinsi sinsi vericem inşallah

Telafi edersin sen, keyfine bak, yine de çok yeme kız

Lahana şişkinlik yapıyor bana kolay gelsin canım, yapma diycem ama yapacaksın

Lahana corbami hazirliyorum kizlar

Iki sogan
Az lahana
Bir kasik biber salcasi
Et suyu
Nane
Az Zeytin yagi
Tabi Bir tanede havuc

Eklentiler

• 161630F5-EA2B-4EB1-AEBB-286552B85C23.jpeg
    172,1 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…