Oh oh maşallahh. Bu akşam spor yapmayacaktım ama senin yazını görünce yapasım geldi3 lt suyumu içtim
40 dk egzersizimi yaptım
Yoğurtlu karnabaharimi yedim salçalı sos olmayaydi daha iyiydi ama canım mantı cekiyordu
Yatmadan da bi 30 dk Leslie yaptım mi hazırım yarına
Hedef 1 kg idi bakalım ne çıkacak artı görmezsem çok yaklaştım
İnşallah daha iyi olacaksınBurda ilac vermiyolar cnm
Arada agri kesici aldim
Bugün daha iyiydik zatrn cnm
Agri fazla kalmadi da, halsizlik yorgunluk var
Baya hafif olmuş :)))
Çok güzel afiyet olsunIyi aksamlar
25 şubat perşembe
Sabah
Hc li kahve
12.00
2 yumurta +1tk hc unuyla krep
Peynir
Dereotu
17.00
Kabak sote
Yogurt
Dereotu
1 avuc kuruyemis
Su yatana kadar 3 lt olur
Hahah Seda kayıplar da bu hafta. Ben haftaya da rakibimi aynı istiyorum
Cuma rakipler değişecekHahah Seda kayıplar da bu hafta. Ben haftaya da rakibimi aynı istiyorum
Evet 2 hafta kaldıKızlar şaka maka 12 marta çok az kaldıı. Şubat bitiyor yani korkmaya başladım
Süper süperCuma rakipler değişecekşöyle ki, bu haftanın rakipleri birbiriyle eş olacak, diğer grup rakipleri ile yarışacak
ohh tam keyif zamanııKaç gündür kahve bitti içemedim, bu gün kavuştum, herkese benden sade bol köpüklü Türk kahvesi
Harika, eksiyi de gördüm, yarın bomba gibi geliyorsunDiyette 11.gün bitti. Yarın tartı günü çok meraklardayımm
10.000 adım
Bacak egzersizi
3.5 litre su
Kaçamaksız geçen bir gün daha
Yarın sonuç ne olursa olsun her daim diyetimize devam ediyoruz kızlar. Asla bırakmıyoruz. Motivasyonumuz yüksek olsun
Maşallah sana. Sabaha dayanabilirsen cok iyi eksi gorursunKızlar Çarşamba sabahı müthiş bir artı vardı bu nedenle 2 gün biraz az yedim, inşallah yarına ödem vs. Kalmaz
Menüm
Sabah
Peynir
Akşam
Tavuk baget
Su 2++
Spor 30 dk yürüyüş
İnşallah canım emek veriyoruz ve sonucunu görelim hep beraberYarin insallah herkes eksi görür kizlar
Iyi geceler
Sorma nasıl kahvaltı özledimMaşallah sana. Sabaha dayanabilirsen cok iyi eksi gorursun
Harika canım, yarın çok güzel eksiler göresinİyi geceler. Kaçamak yok, 15 dk eliptik 15 dk egzersiz yapildi
Yess BendeHahah Seda kayıplar da bu hafta. Ben haftaya da rakibimi aynı istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?