Yapmaböyle şeyler kuzum
Yapmaböyle şeyler kuzum
Makarna kilo yapmazmış.ye gitsin.
Bugün 2. Günümde akşam yemeğinde biraz makarna yedim canım ama dünden ıspanak kalmıştı benim payıma 2 yemek kaşığı kadar az bişey düştü azcıkta makarna yedim
Kabaktanmı canım bu
Ayy evet canım ya çok beğendim haftada bir yapmalıyım mutlakaKabaktanmı canım bu
Güzelmi cidden tadı ben çok görüyodumda hiç denemedimAyy evet canım ya çok beğendim haftada bir yapmalıyım mutlaka
Lezzetliydi ya inanamadım ki kabak hiç haz etmemGüzelmi cidden tadı ben çok görüyodumda hiç denemedim
Afiyet olsun, tarif isterim
Patates soyucu ile kestim kestim z.yağı ve baharatla biraz kavurdum keten tohumu da ekledim. İmmhhAfiyet olsun, tarif isterim
Tarifini bi ara verebilirsen kuzu bizde yapalımLezzetliydi ya inanamadım ki kabak hiç haz etmem
Hazır kabak var yarın yapayım, keten tohumunu öylece mi koydun, sert olmaz di miPatates soyucu ile kestim kestim z.yağı ve baharatla biraz kavurdum keten tohumu da ekledim. İmmhh
Yok pişirken attım yumuşamıştı biraz daha beklese jöleleşecekHazır kabak var yarın yapayım, keten tohumunu öylece mi koydun, sert olmaz di mi
Denemeye değerYok pişirken attım yumuşamıştı biraz daha beklese jöleleşecek
Afiyet olsun canım, yürümüşsün baya spor yapmış sayılırsınİyi akşamlar herkese
Ara öğün
Şekersiz türk kahvesi
1 küçük parça çikolata
Dışarda işlerim vardı öğle yemeği yiyemedim yarım portakal yedim sadece
Akşam yemeği
Ev yapımı çiğköfte
Yarım lavaş
Ayran
Dışarda çok yürüdüm bu akşam spor yapamiycam. Dünkü gibi 5000 adım veya daha fazlasını yürümüşümdür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?