Evet onları gördüm canım. Acaba eritir mi yoksa kas mı yaptırır bilemedim. Bana daha önce yapıp fayda gören biri lazım :))Ebru karaduman in videolari vardi ben yapamadim cok zor geldi bana. Tabi kilomda epey fazla olunca
Göbek problemim var bu nedenle hiç bilmiyorumEvet onları gördüm canım. Acaba eritir mi yoksa kas mı yaptırır bilemedim. Bana daha önce yapıp fayda gören biri lazım :))
Çok güzel canımAkşam yemeği
Küçük 1 tabak lahana sarması
3 4 kaşık piyaz
Yoğurt
Bugün dışarda isim vardı sürekli yürüdüm toplamda 5000 adım attım..birazdan Leslie yapıcam..uyumadan da ya yeşil çay ya da salep içip günü bitiricem.yarin yine dışarda işim var bayağı yürürüm diye düşünüyorum
jillian level 2 4.gün bitti kızlar
Diyette 9.günüm kızlaar
10.000 adım
Baldır-Bacak egzersizi
3.5 litre su
Kaçamak yok
Cumaya 2 gün kaldı. Çok heyecanlıyım. Kaçamağın telafisi yok
Kızlar süpersiniz
Ben hep göbekten muzdarip olduğum için baldır eriten egzersiz hakkında fikrim yok canım herkesin derdi ayrı ayrıKızlar baldır incelten egzersizler falan biliyor musunuz ? Baldırlarım ekstra kalın ya aşırı sinir oluyorum.
Aynen öyle. Herkesin derdi farklıBen hep göbekten muzdarip olduğum için baldır eriten egzersiz hakkında fikrim yok canım herkesin derdi ayrı ayrı
Gayet güzel canım, çorba aşermişsin afiyet şifa olsunMenülerimi pek beğenmiyorum kızlar hep bir saldırma hali içindeyim tepiştirmek atıştırmak istiyorum aç değilim aç da kalmıyorum
Kahvaltı foti mi atmıştım
Saat 16
Türk kahvesi
4 kare bitter
2 hurma
Saat 19
6 kepçe işkembe çorbası bol sarmısaklı sirkeli
2 fırında kanat
Saat 21
Limonlu yeşilçay
Su 3 lt olmuştur
Yürüyüş koşu inceltir benceAynen öyle. Herkesin derdi farklı
Yok canım ya epey oldum bıraktıralıGayet güzel canım, çorba aşermişsin afiyet şifa olsunsen emziriyor musun hâlâ
Azaltma bence, en büyük hatamız bu oluyor, kilo gitmeyince hemen ilk yaptığımız yediklerimize azaltmak oluyor, sonra yine bilindik kısır döngü başlıyorSabah tartıldım kilom sabitti. Kaloriyi çok azaltarak da kilo vermek istemiyorum diyet sonrasını düşünüyorum. Yavaş da gitsin istemiyorum sabrım yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?