- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
Afiyet olsun canım bu yediklerine dün yediklerin erir giderİyi akşamlar
kahvaltı 11:00
Domates, peynir, maruldan oluşan sandviç, çay
ara
türk kahvesi, kuru incir
akşam 17:30;
1 bucuk kepçe mercimek çorbası
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afiyet olsun canım bu yediklerine dün yediklerin erir giderİyi akşamlar
kahvaltı 11:00
Domates, peynir, maruldan oluşan sandviç, çay
ara
türk kahvesi, kuru incir
akşam 17:30;
1 bucuk kepçe mercimek çorbası
Sağolasınn İnşallah ama bi göbek var bu ara şişti sankiAfiyet olsun canım bu yediklerine dün yediklerin erir gider
İvet çok da iyi olur pek de güzel olurMuhallebiyi saymazsak cok guzel canim ...spor yapsan biraz ???
Afiyet olsun canım çok güzelIyi aksamlar
18 şubat perşembe
Sabah
sirkeli su, 1 tk çörek otu yagi
Kahve
12.00
2 yumurta+1tk ketentohumu unuyla krep
Peynir
Domates
Roka
Dereotu
1 kş şekersiz fistik ezmesi
18.30
2 kabakla sote
Yogurt
Dereotu, roka
1 avuc kuruyemis
Su 2.5 lt
Spor yok
Bilgim yok sanırım bunu kullananlar sağlam spor yapıyor,Sağolasınn İnşallah ama bi göbek var bu ara şişti sanki
bununla ilgili bilginiz varmı bi tanıdığın kullanıyomuş çok güzel kilo vermiş. Bu tarz şeyleri pek doğru bulmasamda yine bi sormak istedim.
Ben tee kaç sene önce kullanmıştım canım ama inan hatırlamıyorum. Çünkü öylesine almıştım bununla beraber diyet yapmadım yani. O yüzden bişey diyememSağolasınn İnşallah ama bi göbek var bu ara şişti sanki
bununla ilgili bilginiz varmı bi tanıdığın kullanıyomuş çok güzel kilo vermiş. Bu tarz şeyleri pek doğru bulmasamda yine bi sormak istedim.
Olsun canım. Benimde cuma günleri kollarım kalkmıyor insanız yahuuuSpora başladım 17. Dakkada halsizlikten bırakmak zorunda kaldım, hafta sonu telafi ederim
Bilgim yok sanırım bunu kullananlar sağlam spor yapıyor,
İştah kapatıyormuş ve çok susatıyormuş galiba. Ama bu tarz şeyler hormonlara vs zarar verir diye güvenemiyorum daBen tee kaç sene önce kullanmıştım canım ama inan hatırlamıyorum. Çünkü öylesine almıştım bununla beraber diyet yapmadım yani. O yüzden bişey diyemem
Arkadaşın denediyse memnun kaldıysa alınabilir ama tabi herkesin metabolizması farklıİştah kapatıyormuş ve çok susatıyormuş galiba. Ama bu tarz şeyler hormonlara vs zarar verir diye güvenemiyorum da
Bi sorucam eczaneye bakalımArkadaşın denediyse memnun kaldıysa alınabilir ama tabi herkesin metabolizması farklı
Afiyet olsun canım. Allah dualarımızı kabul etsin inşallahh. İyi gecelerİyi geceler kızlar
Öğle yemeği yemedim bugün sadece komşum helva getirmişti iki üç kaşık yedim akşam da bir tabak ekşili köfte yedim
Spor olarak yine Leslie 2 mil 30 dk yaptım
Şu an yeşil çay içiyorum günü tamamladım çok şükür..
Herkese hayırlı kandiller Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin..bizlere irade versin sağlıklı bi şekilde istediğimiz kilolara inebilmek için işimizi kolaylastirsin
Diyette 4. , şekersiz beslenme de 6.günüm bitti. Z raporuu
10.000 adım
Zumba 20 dakika
Bacak egzersizi
3,5 litre su
Kaçamak yapmadım
Şimdi yeşil çay içiyorum. Yarın için umutluyumm
Canım inan Yeme ve içmene dikkat edersen birazda hareket edersen aynı kiloyu veriyorsun, bence değmez kullanmaya, yine de sen bilirsinİştah kapatıyormuş ve çok susatıyormuş galiba. Ama bu tarz şeyler hormonlara vs zarar verir diye güvenemiyorum da
Afiyet olsun canım amin dualarınaİyi geceler kızlar
Öğle yemeği yemedim bugün sadece komşum helva getirmişti iki üç kaşık yedim akşam da bir tabak ekşili köfte yedim
Spor olarak yine Leslie 2 mil 30 dk yaptım
Şu an yeşil çay içiyorum günü tamamladım çok şükür..
Herkese hayırlı kandiller Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin..bizlere irade versin sağlıklı bi şekilde istediğimiz kilolara inebilmek için işimizi kolaylastirsin
Afiyet olsun canimSelamlar herkese benim de iftar yemegim
Bir kase mercimek çorbası
Bı parca ızgara tavuk
Yarım tabak kadarda dondurucudan yeşil fasulye yaptım
Salata
Bir dilim de köy ekmeği
Normalde akşam ekmek yemiyorum ama çok acıktım.
Yapabilirsen gece bı 20 dakika Leslie planlıyorum.
Şimdi deli gibi çay içiyorum caysiz yasayamamm akşamı zor ettim