• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Iyi aksamlar

18 şubat perşembe

Sabah
sirkeli su, 1 tk çörek otu yagi
Kahve

12.00
2 yumurta+1tk ketentohumu unuyla krep
Peynir
Domates
Roka
Dereotu
1 kş şekersiz fistik ezmesi

18.30
2 kabakla sote
Yogurt
Dereotu, roka
1 avuc kuruyemis

Su 2.5 lt
Spor yok

Afiyet olsun canım 👍 bu yediklerine dün yediklerin erir gider 🤩
Sağolasınn İnşallah ama bi göbek var bu ara şişti sanki 🙄

bununla ilgili bilginiz varmı bi tanıdığın kullanıyomuş çok güzel kilo vermiş. Bu tarz şeyleri pek doğru bulmasamda yine bi sormak istedim. 🤷🏼‍♀️

Eklentiler

• 025A3BBF-EA30-4105-B955-1A72E19B7F2D.jpeg
    025A3BBF-EA30-4105-B955-1A72E19B7F2D.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 20
Iyi aksamlar

18 şubat perşembe

Sabah
sirkeli su, 1 tk çörek otu yagi
Kahve

12.00
2 yumurta+1tk ketentohumu unuyla krep
Peynir
Domates
Roka
Dereotu
1 kş şekersiz fistik ezmesi

18.30
2 kabakla sote
Yogurt
Dereotu, roka
1 avuc kuruyemis

Su 2.5 lt
Spor yok
Afiyet olsun canım çok güzel 👌

Sağolasınn İnşallah ama bi göbek var bu ara şişti sanki 🙄

bununla ilgili bilginiz varmı bi tanıdığın kullanıyomuş çok güzel kilo vermiş. Bu tarz şeyleri pek doğru bulmasamda yine bi sormak istedim. 🤷🏼‍♀️
Ben tee kaç sene önce kullanmıştım canım ama inan hatırlamıyorum. Çünkü öylesine almıştım bununla beraber diyet yapmadım yani. O yüzden bişey diyemem

Bilgim yok sanırım bunu kullananlar sağlam spor yapıyor,
Ben tee kaç sene önce kullanmıştım canım ama inan hatırlamıyorum. Çünkü öylesine almıştım bununla beraber diyet yapmadım yani. O yüzden bişey diyemem
İştah kapatıyormuş ve çok susatıyormuş galiba. Ama bu tarz şeyler hormonlara vs zarar verir diye güvenemiyorum da

İyi geceler kızlar
Öğle yemeği yemedim bugün sadece komşum helva getirmişti iki üç kaşık yedim akşam da bir tabak ekşili köfte yedim
Spor olarak yine Leslie 2 mil 30 dk yaptım
Şu an yeşil çay içiyorum günü tamamladım çok şükür..
Herkese hayırlı kandiller Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin..bizlere irade versin sağlıklı bi şekilde istediğimiz kilolara inebilmek için işimizi kolaylastirsin🤲

İyi geceler kızlar
Öğle yemeği yemedim bugün sadece komşum helva getirmişti iki üç kaşık yedim akşam da bir tabak ekşili köfte yedim
Herkese hayırlı kandiller Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin..bizlere irade versin sağlıklı bi şekilde istediğimiz kilolara inebilmek için işimizi kolaylastirsin🤲
Afiyet olsun canım. Allah dualarımızı kabul etsin inşallahh. İyi geceler 🌸🌸

İştah kapatıyormuş ve çok susatıyormuş galiba. Ama bu tarz şeyler hormonlara vs zarar verir diye güvenemiyorum da
Canım inan Yeme ve içmene dikkat edersen birazda hareket edersen aynı kiloyu veriyorsun, bence değmez kullanmaya, yine de sen bilirsin

Son düzenleme:
İyi geceler kızlar
Afiyet olsun canım 👌 amin dualarına😘

Selamlar herkese benim de iftar yemegim

Bir kase mercimek çorbası
Bı parca ızgara tavuk
Yarım tabak kadarda dondurucudan yeşil fasulye yaptım
Salata
Bir dilim de köy ekmeği

Normalde akşam ekmek yemiyorum ama çok acıktım.

Yapabilirsen gece bı 20 dakika Leslie planlıyorum.

Şimdi deli gibi çay içiyorum caysiz yasayamamm akşamı zor ettim🤕😊
Afiyet olsun canim

Back