- 5 Ocak 2015
- 59.197
- 205.945
- 898
Eksi gelecegi kesin cnm sadece bekledigim kadar fazla olmiyacak :)Bence yarın gelecek eksi gelmese de moral bozmak yok, kaldığımız yerden devam edeceğiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eksi gelecegi kesin cnm sadece bekledigim kadar fazla olmiyacak :)Bence yarın gelecek eksi gelmese de moral bozmak yok, kaldığımız yerden devam edeceğiz
Kizlar detox suyum hazir
Cayimi söyle haziladim
Taze iki kasik yesil cay
Iki dilim Tate zencefil
Bir limon
7-8 tane karanfil
Bir cubuk tarcin
Bir bucuk litre kaynamis su
bakalim pazara kadar yapicam yani dört gün
Ben sabah yapiyorum tüm gün tüketiyorumAfiyet olsun canim
Zencefil haric bende var bunlar.belki yarin yaparim.
Nasil iciyorsun.yani ne zaman ne kadar tuketmen gerwk?
Sagol canimBen sabah yapiyorum tüm gün tüketiyorum
geçmiş olsun canımm neyin var ?Kuzum son 3 aydır bende öyleyim, hakikaten enerjimi düşürüyor bu durum, eminim ki sen de öylesin, hadi bu cuma besmele çekip kaçamak yapmadan bitirelim ne dersin
harikaterasta yapıyorum canım büyük terasım var koşturup duruyorum orda .))
Bugun firesiz devam ediyorumKuzum son 3 aydır bende öyleyim, hakikaten enerjimi düşürüyor bu durum, eminim ki sen de öylesin, hadi bu cuma besmele çekip kaçamak yapmadan bitirelim ne dersin
Dün biraz rahatsızdım, dinlendim geçti kuzum, teşekkür ederimSarayca hayirdir canim neyin var gecmis olsun
Canın sağolsun, sonraki hafta daha güzel gider kiloEksi gelecegi kesin cnm sadece bekledigim kadar fazla olmiyacak :)
Bu gün için hazırlayacaktım bu da kaldı, haftasonu yapayımKizlar detox suyum hazir
Cayimi söyle haziladim
Taze iki kasik yesil cay
Iki dilim Tate zencefil
Bir limon
7-8 tane karanfil
Bir cubuk tarcin
Bir bucuk litre kaynamis su
bakalim pazara kadar yapicam yani dört gün
Halsizim kuzum işten geldim yattım, sabah zor kalktım, iyiyim şimdigeçmiş olsun canımm neyin var ?
Çok iyi canım, kendimizi salmak yok, hemen ucundan tutuvereceğizBugun firesiz devam ediyorum
Afiyet olsun canimBu gün menüm
Sabah
Süt ve 1 küçük muz
Öğlen
10 fındık
Az az peynir ve yağda yumurta
Akşam
2 SK Et kavurma
Su 2 lt
Vallah bende yapmadim Bir haftadir rahat biraktim kendimi tek saglikli beslendim simdi basladim bakalim hafta sonuna kadar deniycemBu gün için hazırlayacaktım bu da kaldı, haftasonu yapayım
İstediğin sonucu alırsın inşallah canımVallah bende yapmadim Bir haftadir rahat biraktim kendimi tek saglikli beslendim simdi basladim bakalim hafta sonuna kadar deniycem
Kolay gelsin ben dün yapamadım bu gün yapacağımEvet kizlar simdi Ben spora kacar