Minige mutlu yillar cnmGünaydın
Bu hafta ugrayamadim. Çünkü hic diyet yapamadim. Kizimin dogumgununu yaptım. Hazırlıklar ve çocuklarla zor gecen bir haftaydi. Umarim yarin en azindan sabit cikabilirim..
Sagol cnmAfiyet olsun
Geçmiş olsun cnmKızlar bu günü güzel değerlendirelim, hala geç kalmış sayılmayız
Dün rahatsızım hep uyudum sabah zor uyandım,
Kahvaltım
Süt ve muz
Çok halsizim abla, bu gün daha iyiyimMinige mutlu yillar cnm
Sagol cnm
Geçmiş olsun cnm
Hayırdır, Uşüttunmu
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Sevindim cnm daha iyi olmanaÇok halsizim abla, bu gün daha iyiyim
Kendi adima menü olarak cok iyi bi hafta geçirdim, elimden geleni yaptimCanlar yarın kilo bildiriyoruz, bu gün elinizden geldiğince dikkat etmeye çalışın, artı gelen olursa hiç üzülmesin, 4 hafta yarışımız var, önemli olan 1 ay sonra ne kadar kilo verdiğimiz olacak çünkü, ben haftalık kilodan ziyade ayda ne kadar verdim bunu önemsiyorum, çünkü bazı haftalar regl ödemi vs. Oluyor. Hepinize kolaylıklar dilerim. Kandiliniz mübarek olsun
Sarayca
G guziss35
E ENISEUSLU
Lamaziaa
S Seda1985
D duruece
Begonya2
brctkc
Mefkurem
Y YuKaYu
halacocuksun
Amine Busra
badem000
Cookiie
GuZeLHaTuN007
Lusi
Çok geçmiş olsun canım,Sevindim cnm daha iyi olmana
Bende de bu hafta hep bas agrisi, halsizlik vardi
Teşekkür ederim cnmÇok geçmiş olsun canım,
İşte anlatmak istediğim bu, her hafta maalesef kilo verimi olmuyor, bu da motivasyon düşüklüğüne sebep oluyor ve nasılsa veremiyorum deyip salıyoruz kendimizi. Ama biz inatla devam edeceğiz ve sonucu çok güzel olacak. Hiç canını sıkma aynen devamKendi adima menü olarak cok iyi bi hafta geçirdim, elimden geleni yaptim
Kacamak +sislik yapicak hic bisey yemedim.
Dün tartiyi begenmedim, bugün de tartilmadim
Yarin ne cikarsa bahtima artik :)
Bu hafta hasta oldugum icinde bekledigim kadar verememiş olabilecegimi düşünüyorum.
Yarın 1 haftamız bitiyor :) Kalıyor 3 hafta hadi yarın herkes için mutlu bir gün olsunCanlar yarın kilo bildiriyoruz, bu gün elinizden geldiğince dikkat etmeye çalışın, artı gelen olursa hiç üzülmesin, 4 hafta yarışımız var, önemli olan 1 ay sonra ne kadar kilo verdiğimiz olacak çünkü, ben haftalık kilodan ziyade ayda ne kadar verdim bunu önemsiyorum, çünkü bazı haftalar regl ödemi vs. Oluyor. Hepinize kolaylıklar dilerim. Kandiliniz mübarek olsun
Sarayca
G guziss35
E ENISEUSLU
Lamaziaa
S Seda1985
D duruece
Begonya2
brctkc
Mefkurem
Y YuKaYu
halacocuksun
Amine Busra
badem000
Cookiie
GuZeLHaTuN007
Lusi
terasta yapıyorum canım büyük terasım var koşturup duruyorum orda .))harikasın valla tebrikler yürüyüşü dışarıda mı yapıyorsun
Gecen h. Kac vermistin abla ?iyi bir rakam gibi kalmis aklimda.Kendi adima menü olarak cok iyi bi hafta geçirdim, elimden geleni yaptim
Kacamak +sislik yapicak hic bisey yemedim.
Dün tartiyi begenmedim, bugün de tartilmadim
Yarin ne cikarsa bahtima artik :)
Bu hafta hasta oldugum icinde bekledigim kadar verememiş olabilecegimi düşünüyorum.
He he he bigoren olmuyordur insallahterasta yapıyorum canım büyük terasım var koşturup duruyorum orda .))
Ay hadi İnşallah dün akşamki goturduklerim verdiğim gramlari kilo olarak getirmez inşallahCanlar yarın kilo bildiriyoruz, bu gün elinizden geldiğince dikkat etmeye çalışın, artı gelen olursa hiç üzülmesin, 4 hafta yarışımız var, önemli olan 1 ay sonra ne kadar kilo verdiğimiz olacak çünkü, ben haftalık kilodan ziyade ayda ne kadar verdim bunu önemsiyorum, çünkü bazı haftalar regl ödemi vs. Oluyor. Hepinize kolaylıklar dilerim. Kandiliniz mübarek olsun
Sarayca
G guziss35
E ENISEUSLU
Lamaziaa
S Seda1985
D duruece
Begonya2
brctkc
Mefkurem
Y YuKaYu
halacocuksun
Amine Busra
badem000
Cookiie
GuZeLHaTuN007
Lusi
Canlar yarın kilo bildiriyoruz, bu gün elinizden geldiğince dikkat etmeye çalışın, artı gelen olursa hiç üzülmesin, 4 hafta yarışımız var, önemli olan 1 ay sonra ne kadar kilo verdiğimiz olacak çünkü, ben haftalık kilodan ziyade ayda ne kadar verdim bunu önemsiyorum, çünkü bazı haftalar regl ödemi vs. Oluyor. Hepinize kolaylıklar dilerim. Kandiliniz mübarek olsun
Sarayca
G guziss35
E ENISEUSLU
Lamaziaa
S Seda1985
D duruece
Begonya2
brctkc
Mefkurem
Y YuKaYu
halacocuksun
Amine Busra
badem000
Cookiie
GuZeLHaTuN007
Lusi
Bu yaZin cok iyi geldi. Yarın bildirmesem ayrilsammi diye dusunmustum acikcasi utanmistim birazCanlar yarın kilo bildiriyoruz, bu gün elinizden geldiğince dikkat etmeye çalışın, artı gelen olursa hiç üzülmesin, 4 hafta yarışımız var, önemli olan 1 ay sonra ne kadar kilo verdiğimiz olacak çünkü, ben haftalık kilodan ziyade ayda ne kadar verdim bunu önemsiyorum, çünkü bazı haftalar regl ödemi vs. Oluyor. Hepinize kolaylıklar dilerim. Kandiliniz mübarek olsun
Sarayca
G guziss35
E ENISEUSLU
Lamaziaa
S Seda1985
D duruece
Begonya2
brctkc
Mefkurem
Y YuKaYu
halacocuksun
Amine Busra
badem000
Cookiie
GuZeLHaTuN007
Lusi
Gecmis olsunÇok halsizim abla, bu gün daha iyiyim
Ben de dun hep seni dusundum.nerde bu kiz diye...Bu yaZin cok iyi geldi. Yarın bildirmesem ayrilsammi diye dusunmustum acikcasi utanmistim biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?