🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Günaydın
Bu hafta ugrayamadim. Çünkü hic diyet yapamadim. Kizimin dogumgununu yaptım. Hazırlıklar ve çocuklarla zor gecen bir haftaydi. Umarim yarin en azindan sabit cikabilirim..
Minige mutlu yillar cnm
Sagol cnm
Kızlar bu günü güzel değerlendirelim, hala geç kalmış sayılmayız

Dün rahatsızım hep uyudum sabah zor uyandım,

Kahvaltım
Süt ve muz
Geçmiş olsun cnm
Hayırdır, Uşüttunmu

Canlar yarın kilo bildiriyoruz, bu gün elinizden geldiğince dikkat etmeye çalışın, artı gelen olursa hiç üzülmesin, 4 hafta yarışımız var, önemli olan 1 ay sonra ne kadar kilo verdiğimiz olacak çünkü, ben haftalık kilodan ziyade ayda ne kadar verdim bunu önemsiyorum, çünkü bazı haftalar regl ödemi vs. Oluyor. Hepinize kolaylıklar dilerim. Kandiliniz mübarek olsun

Sarayca
G guziss35
E ENISEUSLU
Lamaziaa
S Seda1985
D duruece
Begonya2
brctkc
Mefkurem
Y YuKaYu
halacocuksun
Amine Busra
badem000
Cookiie
GuZeLHaTuN007
Lusi

Kendi adima menü olarak cok iyi bi hafta geçirdim, elimden geleni yaptim
Kacamak +sislik yapicak hic bisey yemedim.
Dün tartiyi begenmedim, bugün de tartilmadim
Yarin ne cikarsa bahtima artik :)
Bu hafta hasta oldugum icinde bekledigim kadar verememiş olabilecegimi düşünüyorum.

İşte anlatmak istediğim bu, her hafta maalesef kilo verimi olmuyor, bu da motivasyon düşüklüğüne sebep oluyor ve nasılsa veremiyorum deyip salıyoruz kendimizi. Ama biz inatla devam edeceğiz ve sonucu çok güzel olacak. Hiç canını sıkma aynen devam

Yarın 1 haftamız bitiyor :) Kalıyor 3 hafta hadi yarın herkes için mutlu bir gün olsun

Gecen h. Kac vermistin abla ?iyi bir rakam gibi kalmis aklimda.

Ay hadi İnşallah dün akşamki goturduklerim verdiğim gramlari kilo olarak getirmez inşallah Canım ölçüyu de mi haftalık verelim yoksa onu aylık mi alalim

Bu yaZin cok iyi geldi. Yarın bildirmesem ayrilsammi diye dusunmustum acikcasi utanmistim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…