• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kızlarr ben dün yazamadım. Dün full karbonhidrat gitti cünkü. Annemlere gittim annem poğça yaptı hadi ondan yedim. Eşim akşam yemeğine mantı istedi. Akşam mantı yedim yarım tabakcık. Sonra kv gittim baktım oda poğça kurabiye yapmış. Orda yemedim dedim bereket 😂 yarın tartıdan h umudum kalmadı 🙄
Bende dün hiç girememdim akşama kadar yattım.🥴diyetine sadık kalmıştım aslında ama aksam çayın yanında bikac kacamagim oldu çok pişmanım 😭

Sarayca Sarayca kız jillian ı nasıl yapıyorsun dün yaptım geberdim ölüyorum sıfır kondisyon hatta eksi bilmem kaç :KK70:
Chole diye minnoş bir uzakdoğulu hanım var onun aps videosunu yapacağım dün biraz debelendim denedim daha az yorucu geldi bi yerden başlayacaksın kolaydan başlayayım bari dedim :KK53::KK53:

Sarayca Sarayca kız jillian ı nasıl yapıyorsun dün yaptım geberdim ölüyorum sıfır kondisyon hatta eksi bilmem kaç :KK70:
Chole diye minnoş bir uzakdoğulu hanım var onun aps videosunu yapacağım dün biraz debelendim denedim daha az yorucu geldi bi yerden başlayacaksın kolaydan başlayayım bari dedim :KK53::KK53:
Ben dün 15 dakika ancak yapabildim onu vücut çok ham olduğu için fena yaptı benide.ama Chloe de seçenek çok yani istedigin programını secebiliyosun kendine göre 🙃

3.gün Z raporummm
10.000 adım ✅
Bacak egzersizi ✅
20 dakika hafif tempo koşu ✅
3 litre su ✅
Bugün kaçamak yapmadım ama akşam yemeğinde bezelye yemeğini 2 tabak kadar yedim. Onu abarttım ama ev yemeğinden bişey olmaz ve spor yaptım diyerek vicdanımı rahatlatıyorum 😂😂
Günüm bitti kızlar darısı yarına 🌸 iyi geceler
harikasın valla tebrikler yürüyüşü dışarıda mı yapıyorsun

Kızlarr ben dün yazamadım. Dün full karbonhidrat gitti cünkü. Annemlere gittim annem poğça yaptı hadi ondan yedim. Eşim akşam yemeğine mantı istedi. Akşam mantı yedim yarım tabakcık. Sonra kv gittim baktım oda poğça kurabiye yapmış. Orda yemedim dedim bereket 😂 yarın tartıdan h umudum kalmadı 🙄
Bu gün protein al canım telafi edersin

İlk yaptım 2 gün kendime gelemedim 🙈 bencede önce hafif olandan başla kuzum

Kızlar bu günü güzel değerlendirelim, hala geç kalmış sayılmayız

Dün rahatsızım hep uyudum sabah zor uyandım,

Kahvaltım
Süt ve muz 🍌

Back