- 18 Eylül 2019
- 287
- 581
- 23
- 34
Çok fenasınOfise neden duş yapmışlar ya şuan cahillikten çatlayacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok fenasınOfise neden duş yapmışlar ya şuan cahillikten çatlayacağım
Tahminim o saglikli yiyecek olmasi bakimindan oneriliyordur.omegalar falan ölüyor ya kavrulunca.ama emin degilimKızlar çiğ badem diye yanlışlıkla kavrulmuş normal badem almışım. 10 adet yiyorum günde ara öğün olarak. Sizce zayıflamamı çok etkiler mii ?
Olabilir haklısın. Kilo vermemi engellemesin de sağlıklı olsun olmasın farketmezTahminim o saglikli yiyecek olmasi bakimindan oneriliyordur.omegalar falan ölüyor ya kavrulunca.ama emin degilim
Oh iyi olmuşşKızlar bizim ofiste bir kadın var. Çok zayıfım 61 kiloyum yesem de kilo alamıyorum diyerek hava atıyodu. Ben o zaman 74 kiloydum. Bana kilo ver çok kilolusun diyordu.
Ben diyete başladım şuan ben 61 kiloyum kendisi kilo almış 69 kilo olmuş
Bugün bende ona diyete başla istersen dedim İlahi adalet tecelli etti
Afiyet olsun17.subat carsamba
Sabah kahve
12.00
2 avuc isbanak
2 h. Yumurta
Peynir
1 kş şekersiz fistik ezmesi
15.00
Yogurt
1 kivi
20.00
Yagsiz hamsi tava
1 dolu tabak salata
Su 3 lt
15 dk agirlikla ayakta bölgesel
Günaydın canım nice güzel yıllaraGünaydın
Bu hafta ugrayamadim. Çünkü hic diyet yapamadim. Kizimin dogumgununu yaptım. Hazırlıklar ve çocuklarla zor gecen bir haftaydi. Umarim yarin en azindan sabit cikabilirim..
Afiyet olsunbugünlük menüm
sabah haşlanmış 1 tane yumurta
ara da 2 tane sade türk kahvesi
öğlen sütlü yulaf
ara da 2 tane sade türk kahvesi
küçük bir adet çikolata
1 avuç kadar çiğ fındık ile badem
akşam da küçük 1 porsiyon dirgit (diş buğdayı)(6-7 saatleri arasında)
küçük bi porsiyon kabak tatlısı
8 den sonrada hiç bişey yemem diye düşünüyorum
ama bir sade türk kahvesi içebilirim
tşklerrrAfiyet olsun
Teşekkür ederim canım hayırlı kandillergünaydınnn güzel grubumun güzel hoş alımlı hanımlarıııı hayırlı kandiller
günaydın sen istiyor duj yapacak ziporgünaydınnn güzel grubumun güzel hoş alımlı hanımlarıııı hayırlı kandiller