Teşekkür ederim kesinlikleGeçmiş olsun canım havalar fenaa dikkat etmek lazım
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kesinlikleGeçmiş olsun canım havalar fenaa dikkat etmek lazım
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
Bence olmuştur biseyler fire vermeden devam ediyorsunuz
Teşekkür ederim kizlarSüper canımm harika. Kilomuz bazen sabit kalır ama biz böyle kaçamak yapmadan ilerledikçe illaki kırılacak o direnç ve kilo vereceğiz
Gecmis olsun cnmTeşekkür ederim kesinlikle
Teşekkür ederim canım
bende ilk çok zorlandım ama dilim dışarıda devam ettimYa ben bugün sabah 7 de yapmaya niyetlendim gece de 2 saat anca uyudum küçük oğlum hiç yatmadızar zor 15 dakika dayanbildim sonrasında 15 dakika Leslie ye döndüm
Ne işle meşgulsun canım sektör nedir dujlu sporlu güzel bi sektörmüşBen ofiste teki duş imkanı da var o anlamda çok şanslıyım :)))
Harika yaBen ofiste teki duş imkanı da var o anlamda çok şanslıyım :)))
gümbür gümbür geliyorsun canımkızlar ben de sabah tabağın yarısı kadar menemen 2 dilim ekmek yedim az önce bir kahve içtim
şimdi spor yapıp kefir içeceğim. hepsi yaklaşık 400 kalori hesapladım geriye 900 kalorim kalıyor
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar anca girebildim
Kahvaltı
Kaşarlı sucuklu tost
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
İki çatal helva
Olamaz yiyecemişsin gibi geldi bana benim oğlumun pazar günü doğum günü var, ben pasta yemeyeceğim meselakızlar annem tatlı yapıyormuş bu akşam az biraz kaçamak var yani
Keşke bizim de olsaNe işle meşgulsun canım sektör nedir dujlu sporlu güzel bi sektörmüş
Hayıır hayıır sakın kaçamak var deme. Kendini şartlama. Direncini sağlam tut benceekızlar annem tatlı yapıyormuş bu akşam az biraz kaçamak var yani
İlahi adaletKızlar bizim ofiste bir kadın var. Çok zayıfım 61 kiloyum yesem de kilo alamıyorum diyerek hava atıyodu. Ben o zaman 74 kiloydum. Bana kilo ver çok kilolusun diyordu.
Ben diyete başladım şuan ben 61 kiloyum kendisi kilo almış 69 kilo olmuş
Bugün bende ona diyete başla istersen dedim İlahi adalet tecelli etti
çok azıcık yerim tadımlık :)Afiyet olsun canım
Olamaz yiyecemişsin gibi geldi bana benim oğlumun pazar günü doğum günü var, ben pasta yemeyeceğim mesela
çok azıcık yerim tadımlık :)Hayıır hayıır sakın kaçamak var deme. Kendini şartlama. Direncini sağlam tut bencee
Afiyet olsun o halde canımmçok azıcık yerim tadımlık :)
Ofise neden duş yapmışlar ya şuan cahillikten çatlayacağımMuhasebeciyim canım çok rahatım