🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Bence olmuştur biseyler fire vermeden devam ediyorsunuz

Süper canımm harika. Kilomuz bazen sabit kalır ama biz böyle kaçamak yapmadan ilerledikçe illaki kırılacak o direnç ve kilo vereceğiz
Teşekkür ederim kizlar
Ben direnc olusacak kiloda degilim :)) bide geçen hafta arti cikinca, bu hafta azami dikkat edip, beklentimi artirdim. Sonuç hic bekledigim gibi degil
Geçen sene böyle beslenerek 1 haftada 4 kilo vermistim. Ama bu sene metom cok yavaslamis, onun icinde mutlaka yürüyüşe baslamam lazim. Bu hafta biraz hasta gibiyim, geçmeyen bas agrisi ve halsizligim var
Teşekkür ederim kesinlikle

Teşekkür ederim canım
Gecmis olsun cnm

Günaydın kızlar anca girebildim

Kahvaltı
Kaşarlı sucuklu tost
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
İki çatal helva
Afiyet olsun canım
kızlar annem tatlı yapıyormuş bu akşam az biraz kaçamak var yani
Olamaz yiyecemişsin gibi geldi bana benim oğlumun pazar günü doğum günü var, ben pasta yemeyeceğim mesela

Kızlar bizim ofiste bir kadın var. Çok zayıfım 61 kiloyum yesem de kilo alamıyorum diyerek hava atıyodu. Ben o zaman 74 kiloydum. Bana kilo ver çok kilolusun diyordu.
Ben diyete başladım şuan ben 61 kiloyum kendisi kilo almış 69 kilo olmuş
Bugün bende ona diyete başla istersen dedim İlahi adalet tecelli etti

İlahi adalet

bugünlük menüm
sabah haşlanmış 1 tane yumurta
ara da 2 tane sade türk kahvesi
öğlen sütlü yulaf
ara da 2 tane sade türk kahvesi
küçük bir adet çikolata
1 avuç kadar çiğ fındık ile badem
akşam da küçük 1 porsiyon dirgit (diş buğdayı)(6-7 saatleri arasında)
küçük bi porsiyon kabak tatlısı
8 den sonrada hiç bişey yemem diye düşünüyorum
ama bir sade türk kahvesi içebilirim

Kızlar çiğ badem diye yanlışlıkla kavrulmuş normal badem almışım. 10 adet yiyorum günde ara öğün olarak. Sizce zayıflamamı çok etkiler mii ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…