🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Sorma hiç yemesem daha iyiydi , hazırdı ve yerken hiç keyifle yemedim, oysa dışarıda lapa lapa karı izlerken keyifle yumurtamı peynirini yesem daha iyi hissederdim kendimi
müsli eti lifalif markası çok güzel diğer markaları yiyemedim onu zevk ile yiyorumm

canım jillian 27 dk zaten hemen bitiyor ama aç karnına belki zorlanabilirsin birde ilk 2 gün acayip kas ağrısı oluyor ama sonra geçiyor. ben ilk gün otursam kalkamadım kalksam oturamadım :)))9

kızlar ben de sabah tabağın yarısı kadar menemen 2 dilim ekmek yedim az önce bir kahve içtim
şimdi spor yapıp kefir içeceğim. hepsi yaklaşık 400 kalori hesapladım geriye 900 kalorim kalıyor

güzel gidiyor şükür akşam dediğim gibi 8 ten sonra bişey yemedimm ben diyeti yapabiliyorumda sıkıntım spor
Ah ahh bende öyle diyette çok istikrarliyim ama spor yapmakta çok tembelim.gerci çocuklar canlı ders ödev ev derken kendime zaman ayiramiyorum bugün sabah 7 de uyanıp sporumu yaptım ama şu an pertim

canım jillian 27 dk zaten hemen bitiyor ama aç karnına belki zorlanabilirsin birde ilk 2 gün acayip kas ağrısı oluyor ama sonra geçiyor. ben ilk gün otursam kalkamadım kalksam oturamadım :)))9
Ya ben bugün sabah 7 de yapmaya niyetlendim gece de 2 saat anca uyudum küçük oğlum hiç yatmadızar zor 15 dakika dayanbildim sonrasında 15 dakika Leslie ye döndüm

Ah ahh bende öyle diyette çok istikrarliyim ama spor yapmakta çok tembelim.gerci çocuklar canlı ders ödev ev derken kendime zaman ayiramiyorum bugün sabah 7 de uyanıp sporumu yaptım ama şu an pertim
bende çalışıyorumm :)

kızlar ben de sabah tabağın yarısı kadar menemen 2 dilim ekmek yedim az önce bir kahve içtim
şimdi spor yapıp kefir içeceğim. hepsi yaklaşık 400 kalori hesapladım geriye 900 kalorim kalıyor
Afiyet olsun canım günde kaç dilim ekmek yiyorsun ? Eğer kilon 65-70 gibiyse 2 dilim yeterli bence tavsiyem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…