- 18 Eylül 2019
- 287
- 581
- 23
- 34
güzel gidiyor şükür akşam dediğim gibi 8 ten sonra bişey yemedimm ben diyeti yapabiliyorumda sıkıntım sporAfiyet olsun canımnasıl gidiyor diyet
müsli eti lifalif markası çok güzel diğer markaları yiyemedim onu zevk ile yiyorummSorma hiç yemesem daha iyiydi , hazırdı ve yerken hiç keyifle yemedim, oysa dışarıda lapa lapa karı izlerken keyifle yumurtamı peynirini yesem daha iyi hissederdim kendimi
günaydınngünaydın kızlar
Aslında kızım istedi aldım, yemeyince ben arada yerim dedim ama pek sevemedim, 3n güzeli Yulaf ezmesi amamüsli eti lifalif markası çok güzel diğer markaları yiyemedim onu zevk ile yiyorumm
Geçmiş olsun canımGünaydın herkese
birazcık rahatsızım kızlar soguk çarptı direk beni siz nasılsınız
Mis gibi afiyet olsun
Süper canımm harika. Kilomuz bazen sabit kalır ama biz böyle kaçamak yapmadan ilerledikçe illaki kırılacak o direnç ve kilo vereceğizGayet güzel gidiyor cnm
Ama kilo istedigim gibi olacakmi bilemiyorum
Cumadan beri hic kacamak yapmadim
Yazdigimdan haric bisey de yemedim
Ben ofiste teki duş imkanı da var o anlamda çok şanslıyım :)))Sanırım jillian Michaels 30 say shared yapıyor iş yetinde çok mantıklı ama çok terletir duş yoksa sorun olabilir
canım jillian 27 dk zaten hemen bitiyor ama aç karnına belki zorlanabilirsin birde ilk 2 gün acayip kas ağrısı oluyor ama sonra geçiyor. ben ilk gün otursam kalkamadım kalksam oturamadım :)))9Ya kizlar size bı danışayım benim sporla hicc aram yokyarın şu jullian i yapmaya karar verdim sizce sabah aç karnına çocuklar uyurken yapsam etkili olur mu gün içinde hiç fırsatım olmuyo basliyorum yarım kaliyo yani Leslie dışında ne yapabilirim böyle bi program yapsam Chloe Ting yaptım öncelerden 15 yaptım bıraktım
Ah ahh bende öyle diyette çok istikrarliyim ama spor yapmakta çok tembelim.gerci çocuklar canlı ders ödev ev derken kendime zaman ayiramiyorum bugün sabah 7 de uyanıp sporumu yaptım ama şu an pertimgüzel gidiyor şükür akşam dediğim gibi 8 ten sonra bişey yemedimm ben diyeti yapabiliyorumda sıkıntım spor
Ya ben bugün sabah 7 de yapmaya niyetlendim gece de 2 saat anca uyudum küçük oğlum hiç yatmadıcanım jillian 27 dk zaten hemen bitiyor ama aç karnına belki zorlanabilirsin birde ilk 2 gün acayip kas ağrısı oluyor ama sonra geçiyor. ben ilk gün otursam kalkamadım kalksam oturamadım :)))9
Geçmiş olsun canım havalar fenaa dikkat etmek lazımGünaydın herkese
birazcık rahatsızım kızlar soguk çarptı direk beni siz nasılsınız
bende çalışıyorumm :)Ah ahh bende öyle diyette çok istikrarliyim ama spor yapmakta çok tembelim.gerci çocuklar canlı ders ödev ev derken kendime zaman ayiramiyorum bugün sabah 7 de uyanıp sporumu yaptım ama şu an pertim
Afiyet olsun canım günde kaç dilim ekmek yiyorsun ? Eğer kilon 65-70 gibiyse 2 dilim yeterli bence tavsiyemkızlar ben de sabah tabağın yarısı kadar menemen 2 dilim ekmek yedim az önce bir kahve içtim
şimdi spor yapıp kefir içeceğim. hepsi yaklaşık 400 kalori hesapladım geriye 900 kalorim kalıyor
iki güne geçiyorAh ahh bende öyle diyette çok istikrarliyim ama spor yapmakta çok tembelim.gerci çocuklar canlı ders ödev ev derken kendime zaman ayiramiyorum bugün sabah 7 de uyanıp sporumu yaptım ama şu an pertim
ben normalde hiç ekmek yemem ekmek alışkanlığım yok sadece menemen tarzı olursa onun haricinde aklıma bile gelmezAfiyet olsun canım günde kaç dilim ekmek yiyorsun ? Eğer kilon 65-70 gibiyse 2 dilim yeterli bence tavsiyem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?