Akşama ben de fırın karnabahar düşünüyorum. Normalde tencere yemeği olarak yapıyordum.fırında denemedim hiç.bakalım evahalisi sevecek mikahvaltım tam buğday lavaşa tost yaptım
öğlen fırn karnabahar ve ayran
ara süt
Valla biz fırın çok seviyoruz daha güzel geliyo bize umarım seversinizAkşama ben de fırın karnabahar düşünüyorum. Normalde tencere yemeği olarak yapıyordum.fırında denemedim hiç.bakalım evahalisi sevecek mi
Ben de dün söz verdim tartılmıycam diye ama tartıldımBende tartilmiycam dedim cumaya kadar ama sabah uyanınca tartıldımcumaya kadar söz veriyorum kendime tartilmiycam
kızlar jillian michaels nmtz yapan bir arkadaş vardı geçmişe baktım ama bulamadım
bana linkini atabilirsiniz bulamadım videoyu hep ücretliler var
Ay spor için zor zor kalktım gece, ama sonra yaptığım için mutlu oldumBu havada da spor ne kadar güzel oluur canım benimm
Günaydın canım valla ben sabah akşam tartılıyorum :)) Çok kızıyorum kendime ama durduramıyorum kendimi napiyim
Afiyet olsunkahvaltım tam buğday lavaşa tost yaptım
öğlen fırn karnabahar ve ayran
ara süt
Afiyet olsun canımGünaydın kızlar
Kahvaltı
1 yumurtayla omlet
Domates
Salatalık
Peynir
İki çatal helva
Az şekerli açık çay
İki dilim ekmek
Hoşgeldin canım,tabikii canım :) birazdan kahvaltı yapacagım if yapıyorum , hindistan cevizi yağlı filtre kahvemi içtim
1 haslanmıs yumurta , 2 dilim peynir , yeşillik , 3 kuru erik ve 5 zeytinle yapıyorum kahvaltımı
öğlen yok 2 ara öğün var bu 2 ara öğünde toplam 15 badem 1 yeşil elma tüketiyorum
akşam yemeklerim değişiyor haftanın 3 günü protein +salata +yoğurt diğer günler sebze yemeği ve yoğurt tüketiyorum
spor çok aktif değildim ama aktif olarak baslayacagım günde 1 saat leslie ile
çok teşekkür ederim
Migrosta var canımyulaf kepeği markette oluyor mu
Rica ederim yapacak mısın peki, ben gün aşırı yapıyorumçok teşekkür ederim
hasılat nedir nedirBen de dün söz verdim tartılmıycam diye ama tartıldım
Nette değişik tarifler var.sen nasıl yapıyorsun.yağ ve baharatla mi un falan koyuyormusun?eşim yemek konusunda seçici biraz.aslında tek mücverini severek yiyor .diyete uygun olanların da tadı fark ediyor .hem diyet hem lezzetli birşeyler olsa keşke.Valla biz fırın çok seviyoruz daha güzel geliyo bize umarım seversiniz
Ben de sabah tartıldım tartılmaz olaydım.gerçekten hergün tartılmamak engüzeliBen de dün söz verdim tartılmıycam diye ama tartıldım
Ay spor için zor zor kalktım gece, ama sonra yaptığım için mutlu oldum
ben karnabaharı çok az haşlayıp süzüyorum fırın kabına alıyorum üzeri için kıyma kavuurp çok salcalı su ilave edip fırında pişiriyorumNette değişik tarifler var.sen nasıl yapıyorsun.yağ ve baharatla mi un falan koyuyormusun?eşim yemek konusunda seçici biraz.aslında tek mücverini severek yiyor .diyete uygun olanların da tadı fark ediyor .hem diyet hem lezzetli birşeyler olsa keşke.
Ben de sabah tartıldım tartılmaz olaydım.gerçekten hergün tartılmamak engüzeli
süper
İşler kesathasılat nedir nedir
Hiç bozma moraliniNette değişik tarifler var.sen nasıl yapıyorsun.yağ ve baharatla mi un falan koyuyormusun?eşim yemek konusunda seçici biraz.aslında tek mücverini severek yiyor .diyete uygun olanların da tadı fark ediyor .hem diyet hem lezzetli birşeyler olsa keşke.
Ben de sabah tartıldım tartılmaz olaydım.gerçekten hergün tartılmamak engüzeli
süper
Haşlamasak olmaz mıben karnabaharı çok az haşlayıp süzüyorum fırın kabına alıyorum üzeri için kıyma kavuurp çok salcalı su ilave edip fırında pişiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?