Hemen yazayım canımBi menüyü paylaş bakalım ne yiyorsun, miktarını da belirtirsen daha iyi analiz ederiz, ben az yersem kilo veremiyorum çok denedim çünkü, ama diyet yapınca karbonhidrat alımına çok dikkat ederim,
Hayatın yoluna girsin canım yaşadıkların çok zor ama bu stresle de diyet yapman çok zor. Yemekler senin en büyük arkadaş. İstersen yapma daha sonraki vakitlere bırak. Senin iyiliğin için canım. Şuan diyet yapmak istedikçe daha çok yiyceksin gibi geliyor bana ilerleyen yaşlarında daha bilinçli şekilde diyetini yaparsın. Ha ne dersin ?Ben ne Zaman diyete girsem herşey benim önüme engel çıkarıyor
Ya bu hafta böyle oldu ama kendime yol parası toplayıp bir devlet diyetisyene gidicem tahlilarimi yaptiricam ama asla diyetimi bırakmayacam herne olursa olsun ben hayatımı degistiricem çünkü sıkıldım okul arkadaşlarımın benimle dalga geçmelerineden abilerim de aynı şekildeHayatın yoluna girsin canım yaşadıkların çok zor ama bu stresle de diyet yapman çok zor. Yemekler senin en büyük arkadaş. İstersen yapma daha sonraki vakitlere bırak. Senin iyiliğin için canım. Şuan diyet yapmak istedikçe daha çok yiyceksin gibi geliyor bana ilerleyen yaşlarında daha bilinçli şekilde diyetini yaparsın. Ha ne dersin ?
Kahvaltıyı çeşitlendirsen mesela peynir zeytin yumurta salata ( marul maydanoz nane dere otu) 2 wasa ile yine öğlen yemek salata yoğurt yesen akşam ve ara öğünler aynen güzel, bu şekilde acıkmazsın benceHemen yazayım canım
Kahvaltı :
2 wasa
1 tatlı kaşağı labne peyniri
sade kahve
Ara öğün:
Sade türk kahvesi + 2 ceviz
Öğle yemeği:
2 kepçe kabak çorbası + 2 dilim wasa
Ara öğün:
Sade türk kahvesi+7 adet çiğ badem+ yeşil elma
akşam yemeği büyük ihtimalle 4 tane köfte + salata olur
Daha ne yiyebilirim ki dünyaları yemişim :))) Gözüm doysun çok bile
O zaman diyet değil abur cubur yeme, zaten kilo vereceksin hem de ayda 3-4 kiloBen ne Zaman diyete girsem herşey benim önüme engel çıkarıyor
Afiyet olsun canım gayet güzel, birden bire azaltma zaten, sen spor yapardım en azından yürüyüşMenüm
Sabah 09.30
3 dlm ekmek
1 yum haşlama
10 zeytin
1/2kk peynir
Ara
1 avuç fıstık
(Kabuklu yer fıstığı çiğSemiş.tavada kavurdum biraz ama yine de tam güzel olmadı.önerisi olan var mı?)
Yarım portakal yarım havuç
Akşam18.30
Yumurta salatası(Maydonoz pırasalı ve yoğurtlu )
1 br ayran
Burada bıraksamiyiydi ama doyamadım :/
2 kepçe patates yemeği
2 kaşık makarna
Su 1.5 lt
Spor yok
Afiyet olsun canımSelam kizlar benim de favorim tabağım portakallı çikolatabende dayanamam ve bendeki tüm patlıcanlı köz biberli konserveleri her bir kavanozun yanında birer ekmek eşliğinde bitirdim.simdi olaydı ne güzel diyetimde yerdim
Bende akşam üzeri 1 elma yedim
Akşam 19.00 da erişteli yeşil mercimek çorbası ve cacık birazdan çay demleyecegim caysizlik beni mahvediyor
Sagol canim daha iyim bas agrisi yüzünden Bir haftadir Bir kere spor yapabildim yani düzenim bozuldu bugün cok sükür iyim ... bugünde dinleniyim yarin ram gaz sporGünaydın canımnasıl oldun canım
Canım tez zamanda geçsin inşallah, önemli olan sağlıkSagol canim daha iyim bas agrisi yüzünden Bir haftadir Bir kere spor yapabildim yani düzenim bozuldu bugün cok sükür iyim ... bugünde dinleniyim yarin ram gaz spor
Aynen canim Katiliyorum sana saglik en basta gelirCanım tez zamanda geçsin inşallah, önemli olan sağlık
Afiyet olsun canımKizlar bugün Menü
Kahvalti yazmistim
Müsli 30gr Bir bardak süt
aksam
Bir tabak salata peynirli
Çoookkk teşekkür ederimBu gün bütün kahvaltılar mükemmeldi,
Ama en güzel kahvaltı yarışını açık araCookiie kazandı
Tebrikler canım
Eki Görüntüle 2783697
Çok güzel
Afiyet olsun canım, pırasalı börek tarifi bizde isteriz, ben mısır unu ile yapıyorum tavada onun gibi mi acabaBugün sabah kahvaltımı atmıştım
Ara türk kahvesi bir ceviz 1 kare bitter
akşam 17:30
Saturn ablamın pırasalı börek tarifi vardıondan 2 dilim
su pek içemedim bugün şimdi içicem biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?