Kar sonrası soğuk olur ama ben kış mevsiminin olması gerektiği gibi geçmesi gerektiğini düşünüyorum ki baharın ve yazın kıymetini bilelimBaska yollar denesencok akilli olacan, gozlerin daha iyi gorecek falan diye :)))
Sağol cnm
Kar yaginca hava yumuşar, kuru soguk kötü oluyor
Geçen gun 20 dk yürüdüm, soguktan hemen baş agrisi oldu
Afiyet olsun canımÖğle yemeği
1 kase yayla çorbası
1 portakal
En güzelini yapıyorsun canımTeşekkür ederim canım her gün başka çeşit yiyorum daha iyi oluyo
Normalde leslie yapardim cnmKar sonrası soğuk olur ama ben kış mevsiminin olması gerektiği gibi geçmesi gerektiğini düşünüyorum ki baharın ve yazın kıymetini bilelim
Evde Leslie vs. Yapmayı sevmez misin
2 günlük hasilati cok merak ettimBu gün erken kapattım çünkü çok acıkmıştım
Sabah 1200 gibi
2 yumurta
Yarım muz
Çay
Akşam yemeği 16.00 gibi
1 tabak et güveç
Bol salata
Su az içtim
Spor bu gün mola
2 günlük yumurta diyeyim son buldu
Yürüyüş en güzeli o zaman, geçmiş olsun canımNormalde leslie yapardim cnm
Geçen gün leslie 1 mil denedim, dizim kötü oldu
Yana gitme, capraz yan hareketler var ya, iyi gelmedi
Düz yururken bile dikkatli olmam lazim
Dizim az dönse aci oluyor
2 günlük hasilati cok merak ettim
Sagol cnmYürüyüş en güzeli o zaman, geçmiş olsun canım
Yarın kilomu yazarım bende merak ediyorum
Afiyet olsun canımBende dışardan gelince çok üşüdüm acıktım saat 4 gibi bı kase corba içtim.saat 7.30 gibi ton balıklı salata yeyip kapaticam
:))Kaç yaşındaydı çocuğun canım, bana da para verseler 10 havuç yerim yani haklı
İşe yaramıyor zuhal abla .ama bu yarıyor.üzüm yemeyi böyle sevdirdimBaska yollar denesencok akilli olacan, gozlerin daha iyi gorecek falan diye :)))
Sağol cnm
Kar yaginca hava yumuşar, kuru soguk kötü oluyor
Geçen gun 20 dk yürüdüm, soguktan hemen baş agrisi oldu
Genelde hiç yemedikleri yiyecekleri 1-2 tadınca yemeye başlıyorlar:))
7 yaşında.3 lokma anca yiyor.olsun .öyle öyle alışır inşallah.
İşe yaramıyor zuhal abla .ama bu yarıyor.üzüm yemeyi böyle sevdirdim
Şimdi çok seviyor.bir de elma yiyor bazen muz.başka meyve yemiyor.
Olan olmuş canım, yarın kaldığın yerden devam edersinAz önce öyle Bir açlık tutukki annemle kavga ettik o yüzden bir anda acıktım diyetimi bozmamak içinde birşey yemedim ve daha çok sinirlendim ve gidip birşeyler yedim o kadar mutsuzum ki anlatamam yani ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok
Evet bide bugün oruçluydu aslında annem deki kızım bak sen diyete girince sinirli oluyorsun dedi ben de o sırada bardakları yerleştiriyorum iki tane bardak kırdım o oda kızdı sonra özür diledim afeti beni ama yine de hala kendimi çok kötü bir suç işlemiş gibiyimOlan olmuş canım, yarın kaldığın yerden devam edersinbarıştım mı annenle
Olur öyle kazalar, kuzum sen abur cubur yemesen bile kilo verirsin, çok azaltma yedikleriniEvet bide bugün oruçluydu aslında annem deki kızım bak sen diyete girince sinirli oluyorsun dedi ben de o sırada bardakları yerleştiriyorum iki tane bardak kırdım o oda kızdı sonra özür diledim afeti beni ama yine de hala kendimi çok kötü bir suç işlemiş gibiyim
Sıkı değil sağlıklı başlaAma haklısınız yarın kaldığım yerden daha sıkı bir şekilde başlayacam offf bide yarın sabahın köründe canlı dersler için var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?