• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Baska yollar denesen 😅😅😅cok akilli olacan, gozlerin daha iyi gorecek falan diye :)))

Sağol cnm 😊

Kar yaginca hava yumuşar, kuru soguk kötü oluyor
Geçen gun 20 dk yürüdüm, soguktan hemen baş agrisi oldu
Kar sonrası soğuk olur ama ben kış mevsiminin olması gerektiği gibi geçmesi gerektiğini düşünüyorum ki baharın ve yazın kıymetini bilelim 😃

Evde Leslie vs. Yapmayı sevmez misin 😃

Kar sonrası soğuk olur ama ben kış mevsiminin olması gerektiği gibi geçmesi gerektiğini düşünüyorum ki baharın ve yazın kıymetini bilelim 😃

Evde Leslie vs. Yapmayı sevmez misin 😃
Normalde leslie yapardim cnm
Geçen gün leslie 1 mil denedim, dizim kötü oldu
Yana gitme, capraz yan hareketler var ya, iyi gelmedi
Düz yururken bile dikkatli olmam lazim
Dizim az dönse aci oluyor
Bu gün erken kapattım çünkü çok acıkmıştım 😀

Sabah 1200 gibi
2 yumurta
Yarım muz
Çay 😀

Akşam yemeği 16.00 gibi
1 tabak et güveç
Bol salata

Su az içtim 😬

Spor bu gün mola 😀

2 günlük yumurta diyeyim son buldu 🤩
2 günlük hasilati cok merak ettim 😂😂😂

Normalde leslie yapardim cnm
Geçen gün leslie 1 mil denedim, dizim kötü oldu
Yana gitme, capraz yan hareketler var ya, iyi gelmedi
Düz yururken bile dikkatli olmam lazim
Dizim az dönse aci oluyor

2 günlük hasilati cok merak ettim 😂😂😂
Yürüyüş en güzeli o zaman, geçmiş olsun canım 🥰

Yarın kilomu yazarım bende merak ediyorum 🤩

Kaç yaşındaydı çocuğun canım, bana da para verseler 10 havuç yerim yani haklı :KK70:
:))
7 yaşında.3 lokma anca yiyor.olsun .öyle öyle alışır inşallah.
Baska yollar denesen 😅😅😅cok akilli olacan, gozlerin daha iyi gorecek falan diye :)))

Sağol cnm 😊

Kar yaginca hava yumuşar, kuru soguk kötü oluyor
Geçen gun 20 dk yürüdüm, soguktan hemen baş agrisi oldu
İşe yaramıyor zuhal abla .ama bu yarıyor.üzüm yemeyi böyle sevdirdim😁
Şimdi çok seviyor.bir de elma yiyor bazen muz.başka meyve yemiyor.

Az önce öyle Bir açlık tutukki annemle kavga ettik o yüzden bir anda acıktım diyetimi bozmamak içinde birşey yemedim ve daha çok sinirlendim ve gidip birşeyler yedim o kadar mutsuzum ki anlatamam yani ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok

:))
7 yaşında.3 lokma anca yiyor.olsun .öyle öyle alışır inşallah.

İşe yaramıyor zuhal abla .ama bu yarıyor.üzüm yemeyi böyle sevdirdim😁
Şimdi çok seviyor.bir de elma yiyor bazen muz.başka meyve yemiyor.
Genelde hiç yemedikleri yiyecekleri 1-2 tadınca yemeye başlıyorlar😃

Az önce öyle Bir açlık tutukki annemle kavga ettik o yüzden bir anda acıktım diyetimi bozmamak içinde birşey yemedim ve daha çok sinirlendim ve gidip birşeyler yedim o kadar mutsuzum ki anlatamam yani ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok
Olan olmuş canım, yarın kaldığın yerden devam edersin😃 barıştım mı annenle 😊

Olan olmuş canım, yarın kaldığın yerden devam edersin😃 barıştım mı annenle 😊
Evet bide bugün oruçluydu aslında annem deki kızım bak sen diyete girince sinirli oluyorsun dedi ben de o sırada bardakları yerleştiriyorum iki tane bardak kırdım o oda kızdı sonra özür diledim afeti beni ama yine de hala kendimi çok kötü bir suç işlemiş gibiyim

Ama haklısınız yarın kaldığım yerden daha sıkı bir şekilde başlayacam offf bide yarın sabahın köründe canlı dersler için var

Evet bide bugün oruçluydu aslında annem deki kızım bak sen diyete girince sinirli oluyorsun dedi ben de o sırada bardakları yerleştiriyorum iki tane bardak kırdım o oda kızdı sonra özür diledim afeti beni ama yine de hala kendimi çok kötü bir suç işlemiş gibiyim
Olur öyle kazalar, kuzum sen abur cubur yemesen bile kilo verirsin, çok azaltma yediklerini😘

Back