- 17 Ocak 2021
- 697
- 1.346
- 28
- 39
Ben akşamda öyleyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben akşamda öyleyim
Aynen öyle. İnsan artı çıkınca hemen başa sarıyor ve diyeti bozası geliyor malesef. En iyisi her gün tartılmamak da iişte duramıyoruzBen de öyleyim hatta akşam yemeğinden sonra spordan sonra kaç gr aldım kaç Gr gitti diye bakıyordum ama tutuyorum bu defa kendimi çünkü artı görünce bütün emeklerim boşa gitmiş gibi gelio sonra hoop başa sariyorum nasılsa artiyim ye gitsin diyorum ama bu defa bir hafta sıkıcam dişimi.bakalim Sonuç ne olacak çok merak ediyorum..
Herkese iyi geceler yarın aynı motivasyonla devam
Eşime aldiricam kuzum dışarı çıkarmadım bugün dinlensin istedim salata Malzemeleri alsinda bol bol yiyim :)Afiyet olsun canım ama yine salata yok, dere otu vs. Bunlar çok güzel süt yapar canım
Ben yerken hiç tartilmiyorum umrumda olmuyo ama bı diyete başlayınca hergun her akşam tartiliyorum ama bu sefer kendime söz verdim cumaya kadar tartilmiycam.(inşallahKızlar herkes her sabah tartılıyor mu ? Yoksa bu huy sadece bir kaç kişide mi var ? :)) Ben tartılmadan duramıyorumm
Çok iyi yapmışsın, etkisi olur elbetteKizlar ben bugün ekstra yoğurt kürüne de başladım ilk defa denedim tadı hoşuma gitti bakalım etkisi olacak mı bağırsakları çalıştırıyormus benim için bu aralar biraz iyi olur
Bazen oluyor bizde de bu gün hiç bir şey kalmayınca gittim marketten aldım salata meyve vs ,Eşime aldiricam kuzum dışarı çıkarmadım bugün dinlensin istedim salata Malzemeleri alsinda bol bol yiyim :)
GünaydınGünaydın hanımlar mutlu huzurlu pazarlar
Afiyet olsun çok güzel benceGünaydın herkese
LİMONLU SU
SABAH KAHVALTISI
HAŞLANMIŞ YUMURTA
PEYNİR
ZEYTİN
HAVUÇ
MAYDANOZ
CAY
2 DİKİM TAM TAHİLİ EKMEK
SPOR BUGÜN YOK ÇÜNKÜ BUGÜN DİNLENME GÜNÜM HAFTANIN 6 GÜNÜ SPOR YAPIYORUM ZATEN KAS AĞRILARIM geçsin diye BİR GÜNÜN DİNLENME GÜNÜM SABAH AMA AKŞAM YEMEĞİNDEN SONRA 1000 ADİM VAR
Afiyet olsun canım harika olmuşHerkese günaydın
Kahvalti
1 yumurtayla omlet
Domates
Salatalık
Peynir
Bir dilim tam buğday ekmeği
Az şekerli açık çay
İki çatal helva
Hepimize afiyet olsun