MükemmelGunaydinnn
Mutlu pazarlar
13.02.cumartesi Menüm
Sabah sade kahve
12.00
1 yumurta +1 tk hc unu +az sütle krep
Peynir
Domates
1 avuc kuruyemis
16.00
3 hurma
3 ceviz
18.30
1 köfte, 2 dil. Salatalik (yemek hazirlarken cok aciktim)
19.30
3 firinda mantar soslu köfte (boyutu biraz büyüktü)
Bol salata
Ara 1 kk peynir
Su 2 lt
3 kupa detoks cayi
Afiyet olsun canımGünaydın kizlar bugün Pazar olduğu için eşim yemek istediği herşeyi istiyortartıldım sırf eksi gorursem kendimi tutarım diye iyikide tartilmisim akşama kadar boğazımı tutup eşimin gazına gelmeyecegimm.sanirim ödemi atmışım
Kahvaltim
Haşlanmış yumurta
Menemen
Peynir
Zeytin
Bı parca ekmek
Akşama bakalım daha bişey belirlemedim
Sağol cnmMükemmelafiyet olsun canım
İnşallah canım bıkmadan devam edelim hepimizSağol cnminsallah bu hafta böyle devam edecek
Günaydın kizlar bugün Pazar olduğu için eşim yemek istediği herşeyi istiyortartıldım sırf eksi gorursem kendimi tutarım diye iyikide tartilmisim akşama kadar boğazımı tutup eşimin gazına gelmeyecegimm.sanirim ödemi atmışım
Kahvaltim
Haşlanmış yumurta
Menemen
Peynir
Zeytin
Bı parca ekmek
Akşama bakalım daha bişey belirlemedim
Ahh evet burda da öyle biz hep beraber indik şimdi küçüğü uyuttum alışverişe çıkacağım az hareket etmiş olurumMis gibi kar yağıyor, çocukları dışarı gönderdim, şöyle bi ev süpürüp kahve içeceğimbu hafta da böyle olsun
Değil mi amakilo alsak önce onlar burun kıvırıyor .boşver canım.
Kolay gelsin canım çok iyi yapmışsınO
Ahh evet burda da öyle biz hep beraber indik şimdi küçüğü uyuttum alışverişe çıkacağım az hareket etmiş olurum
Bu hafta bizim burasi cok soguktu, gündüz - 10 lardaMis gibi kar yağıyor, çocukları dışarı gönderdim, şöyle bi ev süpürüp kahve içeceğimbu hafta da böyle olsun
Burası da soğuk olacak bu hafta sanırım ama biz kar yağışını özledik şimdilik mutluyuzBu hafta bizim burasi cok soguktu, gündüz - 10 larda
Haftaya biraz isiniyormuş, disarda yürüyüş yapabilirim belki
Benimde yemek telaşım yok
Camasirlari halletmem lazim
Bide spora niyetim var :)
Kaç yaşındaydı çocuğun canım, bana da para verseler 10 havuç yerim yani haklıÇocuğuna para karşılığı havuç yedirmeye çalışan tek ben miyim
İştebuyüzdenparagöz oluyor bu bebeler demeyinparayı sevmeyenmi var elbet sevecek bari parayı sağlık için kullanalım.
Baska yollar denesenÇocuğuna para karşılığı havuç yedirmeye çalışan tek ben miyim
İştebuyüzdenparagöz oluyor bu bebeler demeyinparayı sevmeyenmi var elbet sevecek bari parayı sağlık için kullanalım.
Sağol cnmBurası da soğuk olacak bu hafta sanırım ama biz kar yağışını özledik şimdilik mutluyuz
Kolay gelsin canım
Teşekkür ederim canım her gün başka çeşit yiyorum daha iyi oluyoAfiyet olsun canım harika olmuş
Bence deMükemmelafiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?