🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Aynen öyle. İnsan artı çıkınca hemen başa sarıyor ve diyeti bozası geliyor malesef. En iyisi her gün tartılmamak da iişte duramıyoruz

Kızlar herkes her sabah tartılıyor mu ? Yoksa bu huy sadece bir kaç kişide mi var ? :)) Ben tartılmadan duramıyorumm
Ben yerken hiç tartilmiyorum umrumda olmuyo ama bı diyete başlayınca hergun her akşam tartiliyorum ama bu sefer kendime söz verdim cumaya kadar tartilmiycam.(inşallah

Kizlar ben bugün ekstra yoğurt kürüne de başladım ilk defa denedim tadı hoşuma gitti bakalım etkisi olacak mı bağırsakları çalıştırıyormus benim için bu aralar biraz iyi olur

Günaydın herkese
LİMONLU SU

SABAH KAHVALTISI
HAŞLANMIŞ YUMURTA
PEYNİR
ZEYTİN
HAVUÇ
MAYDANOZ
CAY
2 DİKİM TAM TAHİLİ EKMEK
SPOR BUGÜN YOK ÇÜNKÜ BUGÜN DİNLENME GÜNÜM HAFTANIN 6 GÜNÜ SPOR YAPIYORUM ZATEN KAS AĞRILARIM geçsin diye BİR GÜNÜN DİNLENME GÜNÜM SABAH AMA AKŞAM YEMEĞİNDEN SONRA 1000 ADİM VAR

Gunaydinnn

Mutlu pazarlar

13.02.cumartesi Menüm

Sabah sade kahve

12.00
1 yumurta +1 tk hc unu +az sütle krep
Peynir
Domates
1 avuc kuruyemis

16.00
3 hurma
3 ceviz

18.30
1 köfte, 2 dil. Salatalik (yemek hazirlarken cok aciktim)

19.30
3 firinda mantar soslu köfte (boyutu biraz büyüktü)
Bol salata

Ara 1 kk peynir

Su 2 lt
3 kupa detoks cayi

Günaydın kizlar bugün Pazar olduğu için eşim yemek istediği herşeyi istiyortartıldım sırf eksi gorursem kendimi tutarım diye iyikide tartilmisim akşama kadar boğazımı tutup eşimin gazına gelmeyecegimm.sanirim ödemi atmışım

Kahvaltim
Haşlanmış yumurta
Menemen
Peynir
Zeytin
Bı parca ekmek
Akşama bakalım daha bişey belirlemedim

Afiyet olsun çok güzel bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…