🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Güzel afiyet olsun, sbah ve akşam arası yapabilirsin 1 bardak süt ve meyve ya da 1 avuç kuruyemiş 1 bardak ayran veya yoğurt ve kuru meyve gibi. Yediklerini şimdiden çok azaltma ki bir yerden sonra kilo verimin durmasın, yavaş yavaş azaltırsın,

Çok güzel canım maşallah ilk güne göre

5200 adım atım günün sonuna geliyoruz benim için gayet güzeldi
Berfin cim
Dün hikayeni okudum cevap yazamadım.
Malesef hayat bu insanın başına herşey gelebiliyor.ailemi seçemeyiz.ama geleceğin için kendi hayatını güzelleştirmek için allah ne güzel kapılar açar inşallah. herşey çok güzel gönlünce olsun canım.iyi düşün iyi olsun.hep pozitif ol .
Kilo olayına gelince bence de bir diyetisyen e gitmelisin.hiç imkanın yoksa internetten senin yaşına uygun diyetlere bak.bizim menülerle kıyaslama kendini.sen gelişme çağındasın .hem canavar gibi bir metabolizman vardır senin ayrıca çok düşük kaloriyle beslenmeye alıştırma kendini. Hazır paketli ürünleri kesip .ekmeğini makarnanı pilavını sınırlandırıp (hiç yemesen daha güzel tabi)akşam yemeği den sonra da yemezsen sağlıklı bir yeme alışkanlığı kazanmış olursun.kilolar takır takır gider zaten.sen bile şaşarsın

Kahvaltı 11:30
2 yk zeytinyağında pişmiş domates
1 haşlanmış yumurta
3 zeytin
1 küçük kare peynir
1 küçük kare kavurma
Roka, marul,salata

ara 14:30
Türk kahvesi
1 kare bitter

Akşam 18.00
1 tabak susuz kuru fasülye
2 yk pilav
Salata, ayran

1.5 lt su

20.00
2fincan cay
2 ceviz

akşam olmadı ama

Afiyet olsun canım. Niye akşam olmadııı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…