- 23 Ocak 2021
- 106
- 371
- 18
- 20
Yada yoğurtEtli sulu yemeğin yanında ekmek yada salata yiyim mı?
Salata yoğurt et sulu yemekle çok sağlıklı ve diyete uygun olur canımYada yoğurt
Tmm çok sağolunSalata yoğurt et sulu yemekle çok sağlıklı ve diyete uygun olur canım
Yemekten sonrada 5 bin adım olur mu?Tmm çok sağolun
Ay nasıl imrendim
Olur tabi kuzum, etli yemek yoğurt salata çok güzel bir öğün ama mantı, makarna vb. Gıdaları haftada en fazla 2-3 kez yemeye çalış,Yemekten sonrada 5 bin adım olur mu?
Hafta sonu çok aktif olamıyorum kızlar hafta içi daha çok aktif olurum
Aynen canımm melatonin salgıladım bi rahatladım bi gevşedim ılık duş da alınca pampık gibi oldumAy nasıl imrendimneyse akşam yaparım spor, ama dışarıda yürümenin tadı hiç bir şeyde yok
Canım sakın pes etme, abur cubur çıkar hayatından, çok canım isterse haftada 1 ye,
Oh oh mis gibiAynen canımm melatonin salgıladım bi rahatladım bi gevşedim ılık duş da alınca pampık gibi oldum
Çok teşekkür ederimCanım sakın pes etme, abur cubur çıkar hayatından, çok canım isterse haftada 1 ye,
et, tavuk, balık, yoğurt, ayran, süt, yumurta, peynir zeytin, tam buğdaylı ekmek ,bol yeşillik, salata, sebze yemeği bulgur pilavı, çiğ kuruyemiş, kuru meyve, taze meyve .. bunları doyana kadar tüketmeye çalış, porsiyonları göz doldursun, miden doysun güzel güzel kilonu verirsin,
Bence gayet güzelBe de günümü yazayım.çok süper olmasa da.yavaş yavaş düzelecek artık.
Sabah
1 yumurtalı ıspanak
Yarım dlm ekmek
1/2 kk peynir 10 zeytin
1 çk bal
1 çk süt kaynağı
Ara 1 kahve
Öğle
3 dlm ekmek ve 4 kaşık ıspanak
Akşam 18.20
Balık salata 1/2 dlm ekmek
1 sade kahve
Su az oldu 1 litre kadar, içmeye devam edeceğim
Spor yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?