🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Kendimi tanitmaya başlıyorum o zaman. :)

Ben Büşra. 26 yaşindayım. 2 küçük kızım var 3.5 yaş ve 1 yaş.

Çocukluğumda cok zayıfken gecirdigim ameliyat sonrasi cok hizli kg aldim. Oyle ki orta son da 78 kg idim. Liseye bu sekilde basladim.. tabi lisede kg beni daha kötü etkiledi. Lise 2 deyken yaklaşik 15 20 kg verdim. 58e kadar düştüm. Ama maalesef hiç koruyamadim. 65 68 arası liseyi tamamladim.

Eşimle de lise sonda tanismistim zaten. Nişanlanana kadar o 2 yılı ayni gecirdim.

2014te evlenirken 72 kg idim.

Buyuk kizima 86 kilo ile hamile kaldim. 113 ile doğurdum.

2019da diyetle 101den 86ya indim. İkinciye hamile kaldım

2020 Şubat'ta yine 112 ile doğum yaptım

2020 mayıs ayinda kendi rekorumu kirarak 115 gördüm.

Yaz boyu 108 109 arasi gezdim.
30 Eylül de 111 ile diyete başladım. Şuan 97.5 civariyim.

Hemen hedefte belirtiyorum, 12 martta hedefim 92 olmak.
16 mayıs Ramazan Bayramı sonu ve doğumgünümde 85 olmak.
2021 ekim ayında 69 olmak.

Canım benim sana çok güveniyorum, bence hedeflerine adım adım ulaşacaksın

Tesekkur ederim. İnşallah yaza herkes hedefine kavuşmuş olsun. Bu mutluluk paha bicilemez
Evet kesinlikle, ayrıca hep söylüyorum kıtlığa girmeden sağlıklı yiyecekleri bol bol yersek bıkkınlık olmaz, ne kadar az karbonhidrat yersek o kadar çok kilo verimi olacak dikkat edeceğimiz karbonhidratı kontrollü tüketmek, gerisi geliyor zaten

Bende kendimi tanıtayım

2 çocuk annesiyim (8.5 ve 7 yaş) çalışıyorum sağlık sektöründe, 2 hamilelik sonrası da 80 li kilolardaydım, çok kilo aldım verdim, en son bu pandemide sigarayı da bırakma etkisi ile 75 kg dan yukarı çıktım hep, sorunum akşam yemeği sonrası aşırı abur cubur yemek oldu, ve bir gün karar verdim madem akşam çok abartıyorum akşam yemeğini 3 gibi iş yerinde yiyeyim dedim ve iyi ki öyle demişim, Ağustos'ta ilk ay 5 kilo verdim, ni kendime geldim, kendime öz saygım arttı,

Benim çok az kilolu fotoğrafım var bunu farkettim, tüm fotoğraflarım zayıf halimle çekilmiş olan fotoğraflar, demek ki kilolu halimi hiç sevmemişim ben,

Bundan sonra daha dikkatli olacağıma inanıyorum

Ben de 33 yaşında iki çocuk annesi kamu sektöründe çalışıyorum 2011 yılına kadar 55-57 kilo aradindaydim evlendikten ve kamu sektöründe ise başlayınca kilo almaya başladım yemek yapmayı ve yemeyi çok seviyorum iki hamileliğimde 20 kilo ve üzeri aldım sonra biraz biraz üzerime yapışıp kaldı
2019 yılında diyetisyene başladım 3 ayda 9 kilo verdim ve uzun bı aradan sonra 67 kiloya indim. Tabi dikkat etmeyerek geri kaldım
1.5 senedir 78-79 arası gidip geliyorum
İki ay online diyet yaptım çok motive olamadım kilom çok fark etmedi ama çok inceldim sağlıklı beslenmeyi hayatıma odajlayip azar azar da olsa hayalimdeki 50 li rakamalari görmek
77.9 ile başladım yolum uzun ama inancım yüksek sağlıkla Güzel gunlerde gitsin kilolar

İnşallah 50 li rakamları sende bende göreceğiz

Ellerine sağlık canım

Ben Makbule 31 yaşındayım Antalya'da kamu personeliyim 1 kızım var (6 yaşında ve bekar bir anneyim) doğumdan sonra kilo problemim var pişmanlığım kola içmek ☺
Tekrar hoşgeldin canım kolayı benim kadar kimse sevemez idi, Karatay diyeti yeni yeni meşhur olmuştu ve ben o zaman çok zararlı diye bıraktım kolayı ve granül kahveyi şimdi evimize meyve suyu dahi alınmaz, içecekler maden suyu, ayran, kefir, şalgam, Türk kahvesi çay, bitki çayları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…