🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

İncelemeyi fark ediyorsun ama değil mi
Tabiki belim karnim daha sik duruyo cuma yine bi Foto atarim bide tardimi en son galiba iki hafta önce atmistim ikisini yan yana koyup aticam Bu sever farki göreceksiniz
spor spor spor

Halederizzzz üzülme bak ne güzel sporada basladin devam et üc gün daha farki göreceksin canim sana güveniyormm bak
Evet kesinlikle sporu devam edeceğim elimden geldiğince tâbi ben en son 64.2 yı görmüştüm de sonra batırdım her şeyi

Ay canım ne mutlu sana. Grupta senin gibi azimli biri gidecek senden bakıp motivasyon alıyordum. Ama senin için o kadar iyi ki hedeflerine ulaştın. Darısı her birimizin başına
Canım benim sağol, senin kilonda gayet iyi, çok az istikrarlı devam edersen hatta sadece bikaç hafta bu şekilde devam edersen hedef kilona ulaşıp korumaya alırsın, eğer bir değişiklik olmazsa 2ay sonra yine 4haftalık süreyle aranızda olucam sizler o zamana korumada olucaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…