Her geçen gün daha dinç olucaksınEveet tam da dediğin gibi kendimi daha iyi hissediyorum canım :))
İlk hafta ödem gidiyor, sonra yağ yakıyorsun, asıl giden sonraki haftalar giden kilolar oluyorEvet ilk iki hafta iyi Verdim gerisi yavas yavas
kiz naptin kiz dövecem seni ...
İncelemeyi fark ediyorsun ama değil miEvet bencede öyleinsallah cuma farki görürüm okadar spor yaptim kicim teledi vallah fark göremesem cok üzülürüm
Halederizzzz üzülme bak ne güzel sporada basladin devam et üc gün daha farki göreceksin canim sana güveniyormm bak
Tabiki belim karnim daha sik duruyo cuma yine bi Foto atarim bide tardimi en son galiba iki hafta önce atmistim ikisini yan yana koyup aticam Bu sever farki göreceksinizİncelemeyi fark ediyorsun ama değil mi
Evet kesinlikle sporu devam edeceğim elimden geldiğince tâbiHalederizzzz üzülme bak ne güzel sporada basladin devam et üc gün daha farki göreceksin canim sana güveniyormm bak
Bende yandan foto atalim bir ay sonra tekrarKızlar cuma günü bir yere vücut ölçülerinizide kaydedin baya moral oluyo
Ben 2 gün önce almıştım, cuma yine alırım, buraya yazalım isterseniz, 1 ay sonra farkı karşılaştırırızKızlar cuma günü bir yere vücut ölçülerinizide kaydedin baya moral oluyo
Canım cuma günü toplu özel mesaj açayım oraya atalım bence güzel fikirBende yandan foto atalim bir ay sonra tekrar
Nisan sonunda daha da eksilerde olucaksın bence canımOlacaksın inşallah canım, günlük en azından 10 dk. Sıkılaşmak için squat, mekik vs. Yap farkı göreceksin
İnşallah Nisan sonunda 59-58 olurum ben de
Bencede süper olur yüzümüzü göstermeye Grek yok korkmayin yaniCanım cuma günü toplu özel mesaj açayım oraya atalım bence güzel fikir
Ağzın bal yesinNisan sonunda daha da eksilerde olucaksın bence canım
Sorma canım ya günlerdir 57lerdeyim son 2 tartı günüm 56yı gördüm gördümSana da afiyet olsun canım yine çok güzel, Perşembe çok güzel bir eksi gör emi
O güzel vicudumu gören bayılabilirBencede süper olur yüzümüzü göstermeye Grek yok korkmayin yani
Bence 55 i bile görme ihtimalin var, yarın bi detoks çayı hazırlayıp pro ağırlıklı beslenirsen olurSorma canım ya günlerdir 57lerdeyim son 2 tartı günüm 56yı gördüm gördüm
Canım benim sağol, senin kilonda gayet iyi, çok az istikrarlı devam edersen hatta sadece bikaç hafta bu şekilde devam edersen hedef kilona ulaşıp korumaya alırsın, eğer bir değişiklik olmazsa 2ay sonra yine 4haftalık süreyle aranızda olucam sizler o zamana korumada olucaksınızAy canım ne mutlu sana. Grupta senin gibi azimli biri gidecek senden bakıp motivasyon alıyordum. Ama senin için o kadar iyi ki hedeflerine ulaştın. Darısı her birimizin başına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?