Sagol canim benim Iyiyim tam gaz devam ediyorum insallah cumaya kadar 63 de görürüm
aynen canım yaptığımız hata inş bu sefer olacakÇünkü o kiloya geliyorsun kilon duruyor, demoralize oluyorsun ve bırakıyordun, bu hatayı maalesef hepimiz yapıyoruz zaman zaman
İnşallah görürsün canım,Sagol canim benim Iyiyim tam gaz devam ediyorum insallah cumaya kadar 63 de görürüm...
Sen nasilsin
Olacak tabi, yeter ki kendimize güvenelimaynen canım yaptığımız hata inş bu sefer olacak
Ben bi denedim sanırım, bana iyi gelmedi ama, şişkinlik yaptıAranizda lahana corbasi diyeti yapan varmi... baya etkiliymis okuduma göre...
Denemek istiyorum Bir gün
Sende haklisin canim maceraya girmeyim aynen böyle devam simdilik...Ben bi denedim sanırım, bana iyi gelmedi ama, şişkinlik yaptıboşver canım sağlıklı beslensen gidecek kilo öylede gidiyor
Afiyet olsun canımBugün kahvalti
Bir kücük Tabak Müsli Bir bardak süt
aksama tavuk var bide salata
Sende haklisin canim maceraya girmeyim aynen böyle devam simdilik...
Sagol canimAfiyet olsun canım
Süpersin canım tebriklerrrcanım kilo az ama incelmelerim çok güzel 1,5 ayda 31 cm incelmişim olmayan kıyafetlerime giriyorum
Ben de seni öpüyorum canımcımm
Oo maşallah maşallah. Cuma güzel şeyler olucak gibiBen bu gün güzel başladım, detoks çayımı da hazırladım, bakalım cumaya neler olacak
Uzmanlar reglinin 4.günü tartılın diyorlar canım sanırım ödem o zaman gidiyormuşKızlaaar bugün regl oldum, umarım tartıya yansır sonucu, regl bittiğinde fazla kilo/ödem gider diye düşünüyorum
Aman allahım çok az bir menü. Canım sen çalışmıyosun demi evde yapıyorsun bunu ?çünkü çalışırken bu kadar az beslenilmez. Ben düşer kalırımKahvaltım 1zeytin,1domates,1kk peynir
akşam
1 tabak yeşil mercimek yemeği
2yk yoğurt
ara
Yeşilçay ve türk kahvesi
Niye kız noldu senin 21 gününe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?