Günaydın canımm çok iyiyim işteyim çalışmaya devam :)Günaydin kizlarrrr nasilsiniz bakalim
Günaydın canımm çok iyiyim işteyim çalışmaya devam :)
canım kilo az ama incelmelerim çok güzel 1,5 ayda 31 cm incelmişim olmayan kıyafetlerime giriyorumAçlık bikaç gün sonra gerçekten kalmıyo, evet 2 hafta süreye göre -400gr az gibi, olsun moral bozmak yok böylece sana uyan tekniği kesinleştirmiş oldun yola devam
aynen canım aslında zorlanmadım ama vüzut karşılık vermedi bu şekilde 3 öğün yaparak daha önce güzel kilo vermiştim inş yine öyle olur kendi kednime 1 aylık hedefler belirledim inşallah hedeflerimi tutturacağım
cumaya hedefim şu 76 yı ucundan da olsa görmekBen bu gün güzel başladım, detoks çayımı da hazırladım, bakalım cumaya neler olacak
Bu ara direnç kilon olabilir, pes etmeden devamaynen canım aslında zorlanmadım ama vüzut karşılık vermedi bu şekilde 3 öğün yaparak daha önce güzel kilo vermiştim inş yine öyle olur kendi kednime 1 aylık hedefler belirledim inşallah hedeflerimi tutturacağım
İnşallah canım belki daha güzel bir rakam görürsüncumaya hedefim şu 76 yı ucundan da olsa görmek
ne dirençmiş bir bir buçuk senedir aşağısına inemedimBu ara direnç kilon olabilir, pes etmeden devam
inşallah resmen yağlarım beni bırakmak istemiyor ayrılamıyolar bendenİnşallah canım belki daha güzel bir rakam görürsün
olsun kaldığımız yerden devam
Çünkü o kiloya geliyorsun kilon duruyor, demoralize oluyorsun ve bırakıyordun, bu hatayı maalesef hepimiz yapıyoruz zaman zamanne dirençmiş bir bir buçuk senedir aşağısına inemedim
Bu sefer kaçışı yokinşallah resmen yağlarım beni bırakmak istemiyor ayrılamıyolar benden
Öyle canım, bu durumdan hiç memnun olmasam da bundan sonra dikkatli olmaktan başka yapacak bir şey yokolsun kaldığımız yerden devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?