🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Canim bozma canini sonucta insaniz demi günü günümüz tutmuyor ... zaten kilolu Bir insan degilsin .. tek bir kac kilo fazlaligin var ...
Sağol desteğin için canım
Tebrik ederim canımm hedeflerine ulaşıyorsun. Tüm hafta kaçamak yapmıyorsun ama bir an geliyor yiyorsun ya çok vicdan oluyor bende.
Bugün bol bol su iç egzersiz yap Ve öğünlerinde salata yeki kaçamağını dengelesin

Aynen canim öyle yapcam... zaten dün aksam Bir Saat spor yaptim kacamak yaptim diye

Çok iyi yapmışsın canım arada vücudu şaşırtmak iyidir

Tebrik ederim pizza kaçamağın olsun hiç canını sıkma, devamı gelmezse kilo yapmaz

Evin alış verişini yaptım anca gelebildim
Bugün güzel geçti kiloma bakmadım Cuma’ya kadar da bakmayacağım üzerimdeki ödemi atayım net kilomla öyle yüzleşeyim

Merhaba kızlaaar

bugün de tek öğün yaptım öğlen 3te yedim

150gr kırmızı et
1bardak ayran

yarın ve muhtemelen 11şubat perşembeye kadar tek öğün devam etmeyi planlıyorum, regli en geç çarşamba ya da perşembe olmam lazım, biran önce olup ödemimi atmak istiyorum

Afiyet olsun canım cok Güzel

Kızlar bi yarım saattir sağ el ve sağ ayakta uyuşmam var, çocukların peşinde tüm gün ayaktayım, diyet değil ama yorgunluktan olduğunu sanıyorum, annem tek öğün yapmamı yasakladı, benim tek öğün maceram bitti

Geçmiş olsun canım, önce sağlık, zaten çok az bi kilon kaldı (bana sorsan bu kilo bile gayet iyi gerçi )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…