Sağol desteğin için canımCanim bozma canini sonucta insaniz demi günü günümüz tutmuyor ... zaten kilolu Bir insan degilsin .. tek bir kac kilo fazlaligin var ...
Tebrik ederim canımm hedeflerine ulaşıyorsun. Tüm hafta kaçamak yapmıyorsun ama bir an geliyor yiyorsun ya çok vicdan oluyor bende.Bugün tam 64 geldim cok mutluyum.. kusurum gitmis oldu...
Ama itiraf ediyim iki gün annemde kaldim orda Hic kacamak yapmadim ama eve gelince Çocuklar pizza istedi bende onlara pizza yaptim iki dilim yedim... hata doymadim Actim.. cok yemedim yani ama yinede insan suclu hisediyor kendini
Aynen canim öyle yapcam... zaten dün aksam Bir Saat spor yaptim kacamak yaptim diyeSağol desteğin için canım
Tebrik ederim canımm hedeflerine ulaşıyorsun. Tüm hafta kaçamak yapmıyorsun ama bir an geliyor yiyorsun ya çok vicdan oluyor bende.
Bugün bol bol su iç egzersiz yapVe öğünlerinde salata yeki kaçamağını dengelesin
Çok iyi yapmışsın canım arada vücudu şaşırtmak iyidirSelamlar herkesee. Ben geldim
Son 3 aydır yediğim her şeyin gramını ölçüp kalorisine bakıp yiyordum. Sanırım bu beni çok yordu. Cumartesi günü gerçekten yorulduğumu farkettim. Aynı zamanda regl için ilaç alıyorum hormonlarım dengesiz yaptı beni. Kendimi toparlamaya ihtiyacım vardı. Hafta sonu ne yedim ne içtim gerçekten bakmadım.Şuan daha iyiyim güçlü hissediyorum.
bu sabah 62.7 çıktım. Ama moralimi bozmayacak. İlaçların vs etkisi olabilir. Yepyeni bir hafta olarak başlıyorum. 21 günümüzü bozmuş oldum ama olsun insanın psikolojisi bazen ters tepebiliyor. Olsun zararın neresinden dönersen kardır.
Yepyeni motivasyonumla aranızdayımm
Tebrik ederimBugün tam 64 geldim cok mutluyum.. kusurum gitmis oldu...
Ama itiraf ediyim iki gün annemde kaldim orda Hic kacamak yapmadim ama eve gelince Çocuklar pizza istedi bende onlara pizza yaptim iki dilim yedim... hata doymadim Actim.. cok yemedim yani ama yinede insan suclu hisediyor kendini
Günaydın canımgünaydın arkadaşlar yeni bir ay yeni bir hafta yeni başlangıçlar sağlıklı huzurlu gün olsun
Hoşbuldum canımHoşgeldin canımnasıl geçti tatil
İyi yaparsın canımEvin alış verişini yaptım anca gelebildim
Bugün güzel geçti kiloma bakmadım Cuma’ya kadar da bakmayacağım üzerimdeki ödemi atayım net kilomla öyle yüzleşeyim
Afiyet olsun canım cok GüzelMerhaba kızlaaar
bugün de tek öğün yaptım öğlen 3te yedim
150gr kırmızı et
1bardak ayran
yarın ve muhtemelen 11şubat perşembeye kadar tek öğün devam etmeyi planlıyorum, regli en geç çarşamba ya da perşembe olmam lazım, biran önce olup ödemimi atmak istiyorum
Süpersin canım maaşallahKızlar süper bir gün bitti. Uzun zaman sınra Kaçamaksız spor dolu bir gün. Maşallah diyin
Maşallah canımKızlar süper bir gün bitti. Uzun zaman sınra Kaçamaksız spor dolu bir gün. Maşallah diyin
Geçmiş olsun canım, önce sağlık, zaten çok az bi kilon kaldıKızlar bi yarım saattir sağ el ve sağ ayakta uyuşmam var, çocukların peşinde tüm gün ayaktayım, diyet değil ama yorgunluktan olduğunu sanıyorum, annem tek öğün yapmamı yasakladı, benim tek öğün maceram bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?