- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Hepiniz yakın sayılardasınız, az kaldı yeterki bu şekilde devam edelimGünaydın canımtebrik ederim çok güzel bir rakam , bir gün hepimiz görürüz umarım
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hepiniz yakın sayılardasınız, az kaldı yeterki bu şekilde devam edelimGünaydın canımtebrik ederim çok güzel bir rakam , bir gün hepimiz görürüz umarım
![]()
Bir programın var mı peki, öyle çok güzel videolar var, senin kilon iyi, kilo vermeden ziyade spor ile toparlanman lazımOoo onu iki haftadir yapiyorum keske iki hafta önce resim cekseydim iki katiydi
Evet canım az sabır etsem 2 aya biter bu işHepiniz yakın sayılardasınız, az kaldı yeterki bu şekilde devam edelim
Evet canim YouTube aciyorum hergün Sabah aksam yarim SaatBir programın var mı peki, öyle çok güzel videolar var, senin kilon iyi, kilo vermeden ziyade spor ile toparlanman lazımtaş gibi olursun o zaman
Eh o zaman 1 ay sonra o göbekten eser kalmazEvet canim YouTube aciyorum hergün Sabah aksam yarim Saat![]()
Tamamen kaçamaklar temizlendiyse o zaamn yeni bir hafta başlasınnnGünaydın arkadaşlar
Geçen haftanın tüm artıları temizlendi nihayet, bu da bana ders olsunbir daha bu kadar artı gelmez umarım
Eki Görüntüle 2771677
Insalah canim 38 bedenden 36 düssem yine süper olucakEh o zaman 1 ay sonra o göbekten eser kalmaz![]()
Evet bu hafta çok dikkatli olmak istiyorumTamamen kaçamaklar temizlendiyse o zaamn yeni bir hafta başlasınnn![]()
Canım ben 14ocakta 64.4 ile başladım, 11şubatta yani tam 4haftada hedefim 56kg olmak, açıkçası 28günde -8.4 kilo vermek göze imkansız gelsede hedefe en yakın sayıya ulaşmak için her şeyi yapıyorum, gündüzleri 25dk yaptığım spora akşamları da 20dk ekledim 2 gündür, akşamları kızım yanımda zar zor olsada o tepemdeyken 20dk bişeyler yapmaya çalışıyorum, kısacası deliler gibi 56ya ulaşmak için napacağımı şaşırmış haldeyim tüm imkanları serdim önümeTebrikler canımmmArada vücudu dinlendirmek iyi oluyor hem şaşırır vücut.
Hedefin kaç kiloydu canım ? Yolun sonuna az kaldı gibi geldi
Birbirimizden güç alıyoruz devam tabikiii![]()
Bencede süper olurInsalah canim 38 bedenden 36 düssem yine süper olucak![]()
Tebrik ederim 50 leri görmeyi o kadar çok istiyorumki 5 senedir göremedim bir türlüGünaydın kızlar
ben de bugün 58leri görme sevincindeyim, hedefim 11şubatta 56 olmak, hayal sayı ama hırslıyım, bugünden itibaren detoks suyu yapmıyorum ve probiyotik kapsülden içmiyorum bikaç gün teknik değişikliğine gidicem![]()
Böyle motiveler çok işe yarıyor. Bende 60.00 olayım alkol alıcam :) Ödem yapıyor diye içemiyorum64e inince hamburger ısmarlıycam kendime 62 de lahmacun kendimi öyle motive ediyorum:):)
Bu 2 hafta böylece çöp oldu, ama önümüze bakacağız artık
64e inince hamburger ısmarlıycam kendime 62 de lahmacun kendimi öyle motive ediyorum:):)
Kızlar ikinize de az kaldı hemde çok azBöyle motiveler çok işe yarıyor. Bende 60.00 olayım alkol alıcam :) Ödem yapıyor diye içemiyorum![]()
Insallah canim alirsinBende 62 den sonra Yavaş yavaş kıyafet almayı düşünüyorum![]()
Pazartesi 63 leri bile görürsün inşallah canımKizlar daha pazertesiye üc gün var dahda veririz insallah. Ben pasertesi hedefim tam 64 olmak bakalim