Dogru haklisin Ben pazartesinden hesapladimSen cuma günü 66.5 kg mişsin yani 2 kilo vermişsin 1 haftada canım
Diyom ya 60 görsek gerisi kolayİnşallah canım çok az kaldıbenim hedefde 57-58 arası, az kaldı ya
Evet takip ettim hep, az yedin ama hedefine az kaldıDogru haklisin Ben pazartesinden hesapladim...
Ama gercekten cok az yiyorum bide spor cok yapmaya calistim onun etkiside var ama Bu hafta hic kacamak yapmadim
60 sınır herkes için , ama 50 li kilolarda olmak pek havalı oluyor ne yapalımDiyom ya 60 görsek gerisi kolay
Ooo süper Bir haftada 3 kilo cok iyi canimEvet takip ettim hep, az yedin ama hedefine az kaldıverip kurtulursun, bende bu hafta çok dikkat ettim 3.1 kg gitti
Aynen canim60 sınır herkes için , ama 50 li kilolarda olmak pek havalı oluyor ne yapalım
Ohhh mis afiyet olsun canim
Geçen hafta aldıklarımı verdimOoo süper Bir haftada 3 kilo cok iyi canim
Mekik falan çeksen, biraz pilates, erir giderAynen canim.
benim aslinda tek derdim göbek dogumdan kalangitmiyo
Çok az göbek var, spor ile çok güzel şekillendirin, sana karın egzersizi ve squat tarzı egzersizler lazım,Kizlar benim durumum bu
benim tek derdim göbek ..
daha pjamalarim üstümde
Kusura bakmayin daha iyi görün diye kaldirdim
Günaydın canımgünaydın kızlar pazartesi 78,8
bu sbah 77,8
sıkıldım artık şu 77 -78 arası
ilk hedefim 75,9 görmek
Günaydın canımGünaydın kızlar
ben de bugün 58leri görme sevincindeyim, hedefim 11şubatta 56 olmak, hayal sayı ama hırslıyım, bugünden itibaren detoks suyu yapmıyorum ve probiyotik kapsülden içmiyorum bikaç gün teknik değişikliğine gidicem
Eki Görüntüle 2771728
Ooo onu iki haftadir yapiyorum keske iki hafta önce resim cekseydim iki katiydiÇok az göbek var, spor ile çok güzel şekillendirin, sana karın egzersizi ve squat tarzı egzersizler lazım,
Tam gaz devam, kim tutar biziKızlar hepinizi tebrik ediyorum, çook iyi ilerliyoruz birbirimizden gaz ala ala tam gaz devaaaam
Tebrikler canımmmGünaydın kızlar
ben de bugün 58leri görme sevincindeyim, hedefim 11şubatta 56 olmak, hayal sayı ama hırslıyım, bugünden itibaren detoks suyu yapmıyorum ve probiyotik kapsülden içmiyorum bikaç gün teknik değişikliğine gidicem
Eki Görüntüle 2771728
Birbirimizden güç alıyoruz devam tabikiiiKızlar hepinizi tebrik ediyorum, çook iyi ilerliyoruz birbirimizden gaz ala ala tam gaz devaaaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?