Iyi geceler canimİyi geceler herkese
güzel bir güne uyanalım hepimiz
Devam devam
Çok iyi ya , o zaman kesin kilo vermişsindir, kilo gitmese bile değişim şahaneAma var ya öyle hafif ve fit hisediyorum ki kendimi.. Siskinliklerim gitti gaz im hic olmuyo cok rahatim aclikta hisetmiyorum ekmeyide pek aramadim cok mutluyum..bugün tartilmadim basardimCumaya kadar sabretcem bakalim
Bu ara bende 3 fincana çıkardım,Afiyet bal seker olsun ben kahvesis hayat düsünemem günde 5 tane icerim
Çok iyi gidiyorsunDevam devambabam geldide dün hic giremedim
Vallah en iyisiymis tartilmamak hayar kirikligini görmüyorsunÇok iyi ya , o zaman kesin kilo vermişsindir, kilo gitmese bile değişim şahanetartılmamayı bir de ben başarabilsem ah
Bende öyledim vallah ama pazartesinden beri tartilmiyorumKızlar ben tartılmadan duramıyorum babama aşağı otoparka arabaya indir tartıyı cumaları çıkarırsın eve dedim
Bencede süper gidiyoruz insallah tartida da o farki görürüz ozaman daha cok motife oluruz3. gün kızlar bugün süper gidiyoruz maşallah
aynen canım inşallah sabah uyanınca diyorum ki tartılmıcam sürpriz olsun ama bi bakıyorum tartının üzerindeyimBencede süper gidiyoruz insallah tartida da o farki görürüz ozaman daha cok motife oluruz
aynen canım inşallah sabah uyanınca diyorum ki tartılmıcam sürpriz olsun ama bi bakıyorum tartının üzerindeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?