🥗Salatadan dönenin kaşığı kırılsın 🥗 02.07.2021- 45 günde spor ve diyetle muhteşem değişim

Vallah Ben hemen formcayi iciyorum Sabah ohh bosaliyorum vallah

Kizlar bisey dikatimi cekti siz diyorsunuz ya karbonidrarsiz diyet yapcam diye ama tam uygulamiyor bagzileriniz ... un pirinc bulgur makarna.. bunlarin Hic biri olmamasi lagzim canlarim tam yapin ozaman farki görecekskniz...
Annem yapiyor benim tam 3 Haftada 7 Kilo Verdi..
Bakin asagda göreceksiniz annem gönderdi bana ney yasak diye... Ben iki gündür tam uyguluyorum bakalim

Eklentiler

• 7D7F2A8B-F963-4F38-BF95-7E4BAA0449D5.jpeg
    134,7 KB · Görüntüleme: 25
Ben bu gün müsli ve bulgur yedim evet Çarşamba Perşembe karbonhidrat almıycam ama sonra kahvaltıda ekmek yiyeceğim canım, arada bulgur da yerim belki çünkü kahvaltılar böyle doyurucu ama keyifsiz olmaya başladı

Bencede ye canım. Benim diyetisyenim asla ekmeksiz liste vermezdi. Ben yemiyim falan derdim. Ömrü hayatın boyunca hiç ekmek yemiyceksen vermiyim ama illaki yiyceksin ha 3 ay sonra ha 1 sene sonra ideal kilona ulaşıp illaki bir ekmek yiyceksin diyordu. O yüzden bende ekmeksiz kahvaltı etmem hiç alışkanlık oldu.

sabah 2-3 dl ekmeğin zararı olmaz,

Sende haklisin canim...
Ben Bu hafta öyle tam uygulucam haftaya yumurta yerine wasa yicem

Ben de tam uyguluyorum S Seda1985

Cumaya kadar bende ekmek yemeyeceğim sonrasını bilemiyorum
Ama var ya öyle hafif ve fit hisediyorum ki kendimi.. Siskinliklerim gitti gaz im hic olmuyo cok rahatim aclikta hisetmiyorum ekmeyide pek aramadim cok mutluyum..bugün tartilmadim basardim Cumaya kadar sabretcem bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…