Sorma öyle açtım ki wasa peynir kayısı yedim baktım olmuyor, yemekleri ısıtıp yedim, bazen öyle ufak krizler olabiliyorçok erken değil mi canım akşama kadar acıkmaz mısın
Gittim canım, röntgen çekti, bağların yırtılmış hemen iyileşmesini beklemeyiz sporu şu an bırak, 1ay içinde iyileşmezse iğne tedavisi uyguluyoruz dedi, umarım iyileşir, sağol canım sanırım istirahat şart, şu 2 gün dinlendim dinlendim yoksa mümkün değil hafiflemez ağrım evde
Bende çoook memnun oldum canım benimGünaydınnnn canlar
friendlyfriendly canım yaşıtmışız
Bende senin kucuk oldugunu düşünmüştüm
Tekrar memnun oldum o zaman
Kızlar bugün cumaya göre +900 üm
3 aydır ilk defa bu kadar artı çıkmayı başardım
Umarım cabuk gelen cabuk gider
Oluyor vücut kıtlık alarmı Veriyor kaçamak yapsan sonra kendini tutabiliyorsan sabahtan aç kal öğlenle ikindi arası karnını sevdiğin bir Yemekle doyur akşam bir şey yemeAkşam yemeği
5-6 ceviz
2 wasa
1 kase et kavurma
Bu gün icime canavar kaçtı resmen ya
Çok geçmiş olsun kuzumGittim canım, röntgen çekti, bağların yırtılmış hemen iyileşmesini beklemeyiz sporu şu an bırak, 1ay içinde iyileşmezse iğne tedavisi uyguluyoruz dedi, umarım iyileşir, sağol canım sanırım istirahat şart, şu 2 gün dinlendim dinlendim yoksa mümkün değil hafiflemez ağrım evde
Çok geçmiş olsun canımGittim canım, röntgen çekti, bağların yırtılmış hemen iyileşmesini beklemeyiz sporu şu an bırak, 1ay içinde iyileşmezse iğne tedavisi uyguluyoruz dedi, umarım iyileşir, sağol canım sanırım istirahat şart, şu 2 gün dinlendim dinlendim yoksa mümkün değil hafiflemez ağrım evde
Sağol canım benimÇok geçmiş olsun kuzum
Hadi bizde yiyelimkız bende varım vasa kullanmayan
Cok erken olmus kuzumAkşam erken yedim, 14:30
Taze fasulye
Bulgur pilavı
2 wasa
Az peynir
3 kuru kayısı
10_15 fıstık
aynen öyle boyle krizlerde hamurun icine kafamızı gommek yerine boyle sağlıklı seyler tercih etmeliyizSorma öyle açtım ki wasa peynir kayısı yedim baktım olmuyor, yemekleri ısıtıp yedim, bazen öyle ufak krizler olabiliyor ☺ mümkün olduğunca sağlıklı olanlardan gözümü midemi doyurmam gerekiyor
Yarın artı gelecek miyim çok merak ediyorum
cok gecmis olsun canımGittim canım, röntgen çekti, bağların yırtılmış hemen iyileşmesini beklemeyiz sporu şu an bırak, 1ay içinde iyileşmezse iğne tedavisi uyguluyoruz dedi, umarım iyileşir, sağol canım sanırım istirahat şart, şu 2 gün dinlendim dinlendim yoksa mümkün değil hafiflemez ağrım evde
ben geldim evdeyim kuzum hafta sonu icin gitmiştikBende çoook memnun oldum canım benim
şu an tatildesin boşver artıları falan eve gidip 2gün dikkat edince gider bikaç günde kilolar
aslına bakılırsa eşimde bugün söyledi, görev dönüşü 1 hafta izin yapalım şehirdışı çıkalım dedi, bilmiyorum yaparmıyız ancak tatil demek hazır yemek demek
Kesinlikle nefsimizin dizginlerini elimize almalıyızbu günüm çok şükür iyi geçti kim ne derse desin ben sağlıklı beslenmeyi seviyorum.
hafif olmak rahat hareket etmek heleki o halsizliğin üzerimden kalkması kadar güzel bir şey yok.
Bugünkü menüm
sabah 2 haşlanmış yumurta
2 dilim beyaz peynir az biraz tel peynir
5 zeytin,
1 dilim tam tahıllı ekmek
domates salatalık çay
ara 1 minik havuç ,1 Türk kahvesi,3 tane ceviz,1 maden suyu
saat 16:30
5 minik ızgara köfte
salata ayran
köz biber domates
ara 1 Türk kahvesi 1 maden suyu
suyu içmeye çalıştım ama çok az içebildim bol bol yürüdüm
Oh oh ic rahatlığı kadar guzel bisey yokVaran 1 bugünkü spor tamamdır3 mil leslie sağlıklı beslendim içim rahat
Aynen canım şu evdeki ekmek bitsin alırım bende vasaHadi bizde yiyelimben yarın cikarsam alayım
Cok erken olmus kuzum
aynen öyle boyle krizlerde hamurun icine kafamızı gommek yerine boyle sağlıklı seyler tercih etmeliyiz❤ Gelmiceksin ins
cok gecmis olsun canım
Birde ustune spor yaptın
Ben omzumu ogun fena salladım heralde. COk ağrıyınca direkt bıraktım
İns gecer biran önce krem vs verdiyse ohmal etme kullan❤
ben geldim evdeyim kuzum hafta sonu icin gitmiştik
Bence boyle fırsatlar kacirmamaları istiyorsa teklif varsa çıkın
Benim hic niyetim yoktu Allah biliyo
Kızlar kaçırma git diyince gittim☺
Kesinlikle nefsimizin dizginlerini elimize almalıyız
Daha cok mutlu oluyoruz böylesi Aslında
Cok guzel afiyet olsun canım
Oh oh ic rahatlığı kadar guzel bisey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?