- 4 Haziran 2011
- 28.138
- 69.424
- 598
Bı 75 olsan çok rahatlayacaksin, bu ara tartilma istersenben de bu sabah 78.8 dim şu 79 ve 78 arası gidip gelmekten gına geldi ama üzülmüğyorum regliye bağlıyorum 1-2 güne gelir sanırım
![Smiling face :relaxed: ☺️](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/263a.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı 75 olsan çok rahatlayacaksin, bu ara tartilma istersenben de bu sabah 78.8 dim şu 79 ve 78 arası gidip gelmekten gına geldi ama üzülmüğyorum regliye bağlıyorum 1-2 güne gelir sanırım
Canım ne var bunda, olur öyle arada, bak yeniden sağlıklı beslenmeye başladınsağol canımBu sabah 76.4 üm
![]()
aynen 75 olsam çook iyi olucak motive anlamında belki burda bu kadar takıldım sonra daha rahat giderBı 75 olsan çok rahatlayacaksin, bu ara tartilma istersen ☺
Bence de rahat gidecekaynen 75 olsam çook iyi olucak motive anlamında belki burda bu kadar takıldım sonra daha rahat gider![]()
valla motivasyon tavanBence de rahat gidecekyeter ki motivasyonu yüksek tut
![]()
Önemli olan bu, kilonu şimdilik takma, durur durur bir anda patır patır dökülür gidervalla motivasyon tavansabah kalkıp salata falan yapıyorum akşamları spora da başladım
![]()
inşallah canım öyle olur zira çok takıldım buraÖnemli olan bu, kilonu şimdilik takma, durur durur bir anda patır patır dökülür gider![]()
Kacarı yokinşallah canım öyle olur zira çok takıldım burada gidecek ama sonunda
umursamıyorumCanım ne var bunda, olur öyle arada, bak yeniden sağlıklı beslenmeye başladın![]()
Aynen canım dün elinde oynuyordu kurmuş 2 ye babasında bugün yola çıkacaktı Haldur huldur kalktık herkes hortladık dediğin gibi eski saatlerden minicik bir şey nasıl ses çıkarıyorEfser bir seferinde oğlumda bilmeden saati kurmuş, gece gece Zar Zar zar, eski tip alarmlı saat bir de , fırlamistim yataktan, hayır ilk ne olduğunu da anlamıyor insan
![]()
![]()
Hadi insCumaya eksi oluruz biz☺
Evet canım aynen öyleKızlar üst bacak ve alt bacakta bacağın en kalın yeri ölçülüyo değil mi?
İste buuu azimmvalla motivasyon tavansabah kalkıp salata falan yapıyorum akşamları spora da başladım
![]()
canım ben her türlü iciyorumAra 1 Türk kahvesi 1 havuç 3 ceviz
dün yarım litrelik bardak buldum aldım.kendi kendime icadlar buluyorum su içmek için acaba şişeden içmesem bardak dahamı keyifli diye yollar deniyorum
bir tane bitti 2. Başladım
öğrendiğimize göre su yudum yudum içilmeli 1,5 2 saat arayla birden içilen su işe yaramıyormuş![]()
gel canım yamacıma ben sana da yaparım kızçem benimHadi ins
Benim biraz zor sanki
Bu hafta çöp oldu
Evet canım aynen öyle
İste buuu azimm
Bende istiyorum
Kendime ozel hic bisi yapmıyorum galiba
canım ben her türlü iciyorum
Bazen peT sise aliyorum
bazen cam sise
Zaten bir sulugum var
Ayrica raklenin cok tatlı 500 ml bardakları gelmisti
Bikac hafta once bime
Bazen onlarla iciyorum
İcmek icin elimden geleni ardima koymuyorum![]()
Ben içemiyorum 2. de bittiHadi ins
Benim biraz zor sanki
Bu hafta çöp oldu
Evet canım aynen öyle
İste buuu azimm
Bende istiyorum
Kendime ozel hic bisi yapmıyorum galiba
canım ben her türlü iciyorum
Bazen peT sise aliyorum
bazen cam sise
Zaten bir sulugum var
Ayrica raklenin cok tatlı 500 ml bardakları gelmisti
Bikac hafta once bime
Bazen onlarla iciyorum
İcmek icin elimden geleni ardima koymuyorum![]()
umursamıyorumSadece biraz şişim diyip avutuyorum kedimi
Aynen canım dün elinde oynuyordu kurmuş 2 ye babasında bugün yola çıkacaktı Haldur huldur kalktık herkes hortladık dediğin gibi eski saatlerden minicik bir şey nasıl ses çıkarıyor![]()
Canım bazen bardağı dikiyorum lök lökAra 1 Türk kahvesi 1 havuç 3 ceviz
dün yarım litrelik bardak buldum aldım.kendi kendime icadlar buluyorum su içmek için acaba şişeden içmesem bardak dahamı keyifli diye yollar deniyorum
bir tane bitti 2. Başladım
öğrendiğimize göre su yudum yudum içilmeli 1,5 2 saat arayla birden içilen su işe yaramıyormuş![]()
Yudum yudumCanım bazen bardağı dikiyorum lök lök
derken ders başladı gelcem birazdan