Bende merak ediyorumhadi bakalım canım bakalım nasıl olacak
Bu işi başarmak için her yol mubahtir bana göre,Bunu da araştırmak lazımteşekkür ederim canım
Diz kapağının alt tarafındaki en kalın yerden ölcüyoruzAlt bacak tam neresi dizin 4 parmak üstü mü
Evet kilomu bende çok beğendim
Afiyet olsun canımKahvaltı
2 yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Taze nane
3 wasa (nihayet kavuştum, çok sevdim bu tadı)
2 lokma tadımlık börek
Evet aynen canım benim kan grubum da uygun degildi bende incelemiştimaynen bir ara ben zayıflamada kan grubu yöntemini araştırdım Benim kan grubum buğday ve baklagildi topraktan gelen gıdalaryediğim zaman ciddi ödem yapıyor sırf faydası için yesem en az +100 Gr var zayıflamada 1 2 kaşık geçirmemeye dikkat ediyorum.bizim başlıca yemeklerimiz bulgurdan pandemi döneminde evde kaldığımız için yiyemedim yoksa bir ileri iki geri
yol ödemini bende tutarım
ohhh iyi gelmiştir çok iyi yapmışsınız
Degil mi ama bencedeBu işi başarmak için her yol mubahtir bana göre,
Önce kendini öğrenmek gerekirBu işi başarmak için her yol mubahtir bana göre,
Ölçü alırken çok germedim mezurayi, tam aldım, alt bacak 36 cmDiz kapağının alt tarafındaki en kalın yerden ölcüyoruz
Ölcunu bolluk bırakmadan aldın dimi canım
Bende öyle yapayım nasıl ölçtüysen
Afiyet olsun canım
Tek wasasz ben kaldım
Evet aynen canım benim kan grubum da uygun degildi bende incelemiştim
İyi geldi şükür cok bunalmıştım
Ama bugun bir başım agriyor goz kapaklarımı zor taşıyorum
Egitimin hayırlı olsun canım
Ben cok faydalı olacağını düşünüyorum
Kalorili bisey yerken bende hep bana kilo aldırmayacağını düşünerek yemeye çalışırım
Degil mi ama bencede
Buna katılıyorum, mesela ben isteyince kilo veriyorum ama başlamak çok zor oluyor, bunun için hiç bırakıp kendimi salmamam lazım, tüm hatalarım işte oldu verdim kiloyu deyip yeniden sağlıksız beslenmeye geçmem oluyor.Önce kendini öğrenmek gerekirişte o zaman hayata çevrene daha duyarlı oluyorsun
bugünlerde ölçülemem bu ödemleÖlçü alırken çok germedim mezurayi, tam aldım, alt bacak 36 cm☺
hayat bunuda öğretecek zayıf kalacağızBuna katılıyorum, mesela ben isteyince kilo veriyorum ama başlamak çok zor oluyor, bunun için hiç bırakıp kendimi salmamam lazım, tüm hatalarım işte oldu verdim kiloyu deyip yeniden sağlıksız beslenmeye geçmem oluyor.
kız bende varım vasa kullanmayanDiz kapağının alt tarafındaki en kalın yerden ölcüyoruz
Ölcunu bolluk bırakmadan aldın dimi canım
Bende öyle yapayım nasıl ölçtüysen
Afiyet olsun canım
Tek wasasz ben kaldım
Evet aynen canım benim kan grubum da uygun degildi bende incelemiştim
İyi geldi şükür cok bunalmıştım
Ama bugun bir başım agriyor goz kapaklarımı zor taşıyorum
Egitimin hayırlı olsun canım
Ben cok faydalı olacağını düşünüyorum
Kalorili bisey yerken bende hep bana kilo aldırmayacağını düşünerek yemeye çalışırım
Degil mi ama bencede
Afiyet olsunkahvemin fotosunu çektim atamıyorum çoçuklar derste net yetmiyor
bir Türk kahvesi 3 küçük ceviz
Bir gün herkes kullanacakkız bende varım vasa kullanmayan
Çok iyi, şimdiden afiyet olsunBugün hem biraz yürüyüş hem kendimle biraz vakit geçirmek için dışarda yemek yiyeceğim tabi sağlıklı seçimler olacak
severim kıtır şeyleri eşim organik ekşi mayalı tam buğday ekmeği almış o bitsin denerimBir gün herkes kullanacakbir dene seveceksin, ben çok önce migrostan alıp denemiştim pek hoşuma gitmemişti, şok markette olanı çok sevdim
severim kıtır şeyleri eşim organik ekşi mayalı tam buğday ekmeği almış o bitsin denerim
çok erken değil mi canım akşama kadar acıkmaz mısınAkşam erken yedim, 14:30
Taze fasulye
Bulgur pilavı
2 wasa
Az peynir
3 kuru kayısı
10_15 fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?