Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildirYarın öğlene ortopedi dr undan randevu aldım, bileğimdeki ağrı topuğuma ilerledi hafifleyeceğine artyor sanki ağrı yarın 1 hafta olacak sakatlanalı, eve dönünce 2çocukla hastane işi çok zor olur burada annem babam çocuklara bakarken dr.a görünmek iyi olacak sanırım
Afiyet olsunAkşam menüm
1tabak mercimek yemeği
5 kaşık yoğurt
soda içtim günü kapattım
Hikayelerimiz benzer değil bence aynıymışSombre ilk defa duydum ama çok normal pek kuaforle isim olmuyor, bı saç kestiririm ayda yılda birde boya vs. Olur
En güzel yaşlardasin, hikayemiz benzerlik gösteriyor. 4 sene olmadı çocuğum, tedavi ile kızıma kavuştuk, bu günlükte kilo veriyordum ki (64 kg da jillian 3. Serisinin ilk gününü yapıyordum) hamile olduğumu öğrendim hemde 2 aylikmiskızım daha yaşına girmemişti.
Çok geçmiş olsun canım inşallah önemli bir şey değildirhala kendimi sorumlu tutuyorum
Boşver canım uzat bacaklarını yat sınavı atlattın bugünde böyle olsun yarın full enerji başlarsın cumaya boool eksiler gelirHeyecanla spora basliycam dedim ama sanırım yarına kaldıhiç halim yok maalesef
Afiyetler olsuuuun
Amin inşallah canım, Allah isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsinHikayelerimiz benzer değil bence aynıymışçok şükür ikimizinde mutlu son Allah hepimizin çocuklarına uzun ömürler versin inşallah
İnşallah çabucak geçer ağrılarınSarayca canım lütfen ben hepinizi tanıdığım birçok bilgiyi sizden öğrendiğim için çok mutluyum, heleki jillian çok sevdim onuda hatta dün akşam bileğim daha iyi gibiydi gece gece jillian yaptım onunla spor çok keyifli
Boşver canım uzat bacaklarını yat sınavı atlattın bugünde böyle olsun yarın full enerji başlarsın cumaya boool eksiler gelir
Afiyetler olsuuuun
teşekkür ederim canım inş eksi gelir regli diye artı çıkmayım daÇok güzel geçmiş günün, akşam güzel dinlenirsin, menü harika, regl ödem vs bunları takma, nasılsa bir şekilde atarsın, lesli gayet güzel, bence cuma günü gayet güzel eksiler gelecek
geçmiş olsun canımSarayca canım lütfen ben hepinizi tanıdığım birçok bilgiyi sizden öğrendiğim için çok mutluyum, heleki jillian çok sevdim onuda hatta dün akşam bileğim daha iyi gibiydi gece gece jillian yaptım onunla spor çok keyifli
Boşver canım uzat bacaklarını yat sınavı atlattın bugünde böyle olsun yarın full enerji başlarsın cumaya boool eksiler gelir
Afiyetler olsuuuun
Çıkmazsın , çıksan bile haftaya eksi cikarsin, moral bozmadan devam edecektik değil miteşekkür ederim canım inş eksi gelir regli diye artı çıkmayım da
Olacak bazen artılar, hem tatildesin , yol ödem vs. Derken az bile.Günaydınnnn canlar
friendlyfriendly canım yaşıtmışız
Bende senin kucuk oldugunu düşünmüştüm
Tekrar memnun oldum o zaman
Kızlar bugün cumaya göre +900 üm
3 aydır ilk defa bu kadar artı çıkmayı başardım
Umarım cabuk gelen cabuk gider
İyi tatilerGünaydınnnn canlar
friendlyfriendly canım yaşıtmışız
Bende senin kucuk oldugunu düşünmüştüm
Tekrar memnun oldum o zaman
Kızlar bugün cumaya göre +900 üm
3 aydır ilk defa bu kadar artı çıkmayı başardım
Umarım cabuk gelen cabuk gider
Enerjini buradan hissediyorumKızlar dün cidden sevdiğim yöre has Bulgurlu bir yemek yedim .Doyana kadar yedimBulgurun benim bünyemde yaptığı ödemi Yazıyorum.
sabah çok erken kalktın ilk WC den sonra
78.8
o şişkinlik bende halsızlık yapıyor geri uyudum ikinci WC
77.8
evi topladım çoçukları derse ayarladım 3 WC den sonra
76.6
bu bir ikin böyle olacak
dün 75.3.
ama ne yapıyoruz her şey geride kaldı önümüze bakıyoruz senede 1 defa yendiğim bir yemek için üzülmüyorum her hayata inişler çıkışlar var bende öyle bir dönemden geçtim şimdi iyim bunların hepsi benim için koruma proğramına birer örnek destek demek çok yersek ve psikolojimiz yerlerdeyken ne yapmalıyız öğreten bir ders diyoruz.
Veeeeeeee nerde kalmıştık
bugün farklı biber zayıflama proğramına başlıyorum çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?