canim benim esimin ailesi oyle gelmis
arkadaslarimda var tabi
oncelikle sponsor istiyecekler canim
Amerikayda yasayan ve yillik geliri en az $16 bin olan birinin sana sponsor olmasi gerekiyor
geldiginde kalcak bir yerin varsa yani bir tanidigin varsa cok fazla sorun yasamazsin sana is bulurlar calismaya baslarsin aksam isine gidersen sabahta dil kursuna gidebilirsin
ama tanidik hic kimse yoksa gercekten cokkk zorlanirsin canim
he cok paran varsa yine sorun yasamazsin ev tutarsin kendine is bulursun bunlar icinde biraz dilinin olmasi lazim
sen biraz daha acarsan mesela dil biliyor musun tanidigin var mi maddi durumun nasil vb. daha ok yardimci olabilirim
canim oncelikle almanyada dogamnin ya da esinin kibrisli olmasinin vs bir onemi yok cekilis cunku bu.
birini bulmaniz sart canim eger siz cikarsiniz cekiliste sponsor isteyecekler mutlaka buldugunuz kisininde onceki yazimda dedigim gibi $16 bin yillik geliri olmali size sponsor olabilmek icin.
aslinda yeride olsam avrupayi tercih ederdim bizde esimle avrupaya gitmeyi cok istiyoruz yerimseniben
internette buldugun her yere basvurma kesinlikle cogu dolandirici canim hele para alan yerlere hic bakma bile
resmi sitesi var green card cekilisiniz ben bilmiyorum adini ama yarin arkadasima sorar yazarim buraya simdi gec oldu.Ordan basvurursun.
benim arkadaslarimin hepsine cekilis cikmis iste sponsor bulup geldiler zaten hep akrabalar :)
benim esimin annesi 20 sene once gelmis buraya green card cekilisi ile esimde ailesinden dolayi amerikan vatandasi bende evlenip geldim 2 seneyi gecti buraya geleli.Esimin babasinin italian restauranti var birlikte calisiyorlar canim bende okula gidiyorum
Florida Jacksonvillede yasiyorum ben
merak ettigin baska seyler varsa sorabilirsin
çok tatlısın sağol canım gerçekten çok yardımcı oldun sen bide o resmi siteyi öğrenebilirsen bana çok sevinirim büyük ihtimalle o restoranı olan tanıdık sponsor olabilir ben yine araştırıcam başka kim olabilir diye tabi öncelikle çekilişide kazanmam lazım bide sanırım çekilişi kazanırsam 5 sene süresimi olucak.bence çok şanslısın avrupayıda gerçekten tavsiye etmem yada olursa belki isviçre norveç filan oralar güzelmiş gerçekten ailem gezmiş ben küçüktüm hatırlamıyorum ama almanya haollanda danimarka filan baya bozulmuş bizim zamanımızda oralarda güzeldi ama şimdi kötüymüş daha geçen hafta abim almanya ve isviçredeydi sordum kesinlikle isviçre diyor ama diyorumya bana hiç cazip gelmiyor.eşim kıbrıs vatandaşı olduğu için ingiltere yolu açık görünüyor ama onuda hiç istemiyoruz.bide bi sorum daha var eşim profosyonel aşçı belgeli yani ama şu anda güvenlik görevlisi olarak çalışıyor 5 senedir belgeside var güvenlik sektöründe iş bulabilirmi prda acaba.:1hug:
http://www.travel.state.gov/pdf/T1026V-DV-2010bulletin(3).pdf
buda turkce aciklamalar canim
insallah cikar cok istiyorsun