• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grc usul evlilikte tanma nasl olmal??

bende hep öyle diyorum hep nasip bu işler fln kader kısmet :D
diğer başlıkta da gördüğüm düşüncelerimiz birbirine benziyor kaydirigubbakcemile5

o abla bana sinemaya gidelim bi gün dedi sanırsam yalnızken bana konuyu açacak ya da bi süpriz yapacak ,ben onu çağıracakmışım ama sen iyi bilirsin bana haber ver dedi bende ilk adımı atan olmak istemedim açıkçası o benim üstüme düşsün o ayarlasın diye ama şimdide düşünüyorum acaba ne yapsam diyee şakkıdı

ayy hakkat yaa bende senin gibi düşünüp ilk adımı atan ben olmak istemezdim ..ama boşver olucağı varsa ilk adımı sen at iyi aile diyorsun..çocuğu davet etmiceksin ya cnm işte ... abla şu film çıkmış ben gitmek istiyordum birlikte gidelim...aslında bizim gibi düşünenler hep ince fikirliliklerinden kaybediyor..boşver yalan dünya sen hayrlısını istede ilk adımı o atmış sen atmışssın önemli değil sonu güzel olsun yeter ki:enbuyukkk:a.s.

sorma ya ne yapsam ne etsem diye düşünürken kaybediyoruz mafoldumben
konuşurken meraklı gibi atlamim o anlatsın dedim,tanıştıracaksan tanıştır artık fln diye şakayla söylesem olurdu ama söylicem bi dahaki sefer yada hayatımda biri var çok geç dicemki korksun biraz :lepi:
dediğin gibi olacağı varsa olur ya napim gelir bulur.eskileri karıştırıyorum zaten can sıkıntısından bu aralar
biri beni durdursuuuun delikafadulden:dance:

Hayatımda biri var dersen geri çekilebilir hayatında birisi olanla niye tanıştırsın ki. Laf arasında şakayla karışık kısmetim pek açık şu ara 2 arkadaşım birden birilerinden bahsetti. Bakalım hangisi hızlı davranıp tanıştırıcak dersin O anlar ne yapması gerektiğini. Denedim işe yarıyor yerimseniben

Hayatımda biri var dersen geri çekilebilir hayatında birisi olanla niye tanıştırsın ki. Laf arasında şakayla karışık kısmetim pek açık şu ara 2 arkadaşım birden birilerinden bahsetti. Bakalım hangisi hızlı davranıp tanıştırıcak dersin O anlar ne yapması gerektiğini. Denedim işe yarıyor yerimseniben

hayatımda biri var deyip o da şaşırınca şaka demeyi düşünüyodum,yoksa tabi niye tanıştırsın ki.

evet senin dediğin yöntem güzelmiş tuttum bunu :lepi: alkisalkisalkis yalanda söylememiş olurum çünkü öyle bi durumla karşılaştım :1rolleyes:

senin olayın nasıl merak ettim tanışma nasıl oldu ve sonuç nasıl :uhm:

hayatımda biri var deyip o da şaşırınca şaka demeyi düşünüyodum,yoksa tabi niye tanıştırsın ki.

evet senin dediğin yöntem güzelmiş tuttum bunu :lepi: alkisalkisalkis yalanda söylememiş olurum çünkü öyle bi durumla karşılaştım :1rolleyes:

senin olayın nasıl merak ettim tanışma nasıl oldu ve sonuç nasıl :uhm:

Bir iki sene önceydi. Bir arkadaşım eşinin iş yerinden biriyle tanıştırmak istedi. Ramazan olduğu için bir türlü denk getirip çıkamadık. Baktım iş uzuyor. Yanında sanki o hiç bişey dememiş gibi başka bir arkadaşıma kısmetim açıldı bu ara fatma da ayşede birilerinden bahsetti tanıştıralım diye. Bakalım kim önce olucak Beğenirsem tanışmam bile zaten diğeriyle falan diye konuştum. Bizim ki hemen orda hani taner le tanışıyordun sen dedi. Kim çabuk olursa artık deyip güldüm bende. O hafta sonu hep beraber dışarı çıktık kaydirigubbakcemile3 Olmadı ama ısınamadım. Ne işim var burda ya diye düşündüm yanında. Arkadaşım numaranı istiyor vereyim mi dedi yok dedim. Bir ilişkiye hazır hissetmiyorumuşum kendimi. Eskiyi unutamamışım hala diye salladım.

Şimdi annemin eski bir arkadaşının oğluyla görüşüyorum. Bakalım ne olucak

gorucu usulu ancak bir tanıdık gorur begenir eger tanısmak istersen gorusur konusursun gene flört donemi olur ama diger turlu bi gunde tamam deyip kız verilmes ya tanımadan etmeden

Bir iki sene önceydi. Bir arkadaşım eşinin iş yerinden biriyle tanıştırmak istedi. Ramazan olduğu için bir türlü denk getirip çıkamadık. Baktım iş uzuyor. Yanında sanki o hiç bişey dememiş gibi başka bir arkadaşıma kısmetim açıldı bu ara fatma da ayşede birilerinden bahsetti tanıştıralım diye. Bakalım kim önce olucak Beğenirsem tanışmam bile zaten diğeriyle falan diye konuştum. Bizim ki hemen orda hani taner le tanışıyordun sen dedi. Kim çabuk olursa artık deyip güldüm bende. O hafta sonu hep beraber dışarı çıktık kaydirigubbakcemile3 Olmadı ama ısınamadım. Ne işim var burda ya diye düşündüm yanında. Arkadaşım numaranı istiyor vereyim mi dedi yok dedim. Bir ilişkiye hazır hissetmiyorumuşum kendimi. Eskiyi unutamamışım hala diye salladım.

Şimdi annemin eski bir arkadaşının oğluyla görüşüyorum. Bakalım ne olucak

hayırlısı olsun şimdiki de...
bende ondan korkuyorum böyle merak ederken bide görünce beğenmezsem yada o beni beğenmezse ailelerin hatrı var o zaman ne olacak bilmiyorum neyse bi o zamana gelelim de kaydirigubbakcemile3

benide eltim tanıştırdı çalıştığım yerde işe başlamıştı 3. haftasında falan ben sessiz biriyim kaynım var senin gibi sessiz tanışmak istermisin dedi önce annen babana söyle dedi bende söyledim ilk görüşmemiz 2 kasımda oldu abisi ve yengesiyle geldi biz ayrıldık biraz konuştuk falan o gün bugündür devam ediyo bir seneyi tamamlıyoruz az kaldı 17 ekimdede sözlendik 6 aralıktada nişanım var opuyorumnanaktan

benide eltim tanıştırdı çalıştığım yerde işe başlamıştı 3. haftasında falan ben sessiz biriyim kaynım var senin gibi sessiz tanışmak istermisin dedi önce annen babana söyle dedi bende söyledim ilk görüşmemiz 2 kasımda oldu abisi ve yengesiyle geldi biz ayrıldık biraz konuştuk falan o gün bugündür devam ediyo bir seneyi tamamlıyoruz az kaldı 17 ekimdede sözlendik 6 aralıktada nişanım var opuyorumnanaktan

ne güzel canım mutluluklar dilerim a.s.

eylül hazan bence arkadaşın dediği gibi yapsam sanırım işe yarar güzel taktik:1closedeyes:
herkesin hakkında hayırlısı esra8608 mutlulıklar cnm

eylül hazan bence arkadaşın dediği gibi yapsam sanırım işe yarar güzel taktik:1closedeyes:
herkesin hakkında hayırlısı esra8608 mutlulıklar cnm

evet bende beğendim bu taktiği de keşke öce gelseydi aklıma evlerimiz çok uzak sürekli görüşmyoruz,sinemaya çağırsam gelirde ne bilim hala çağıran ben olmak istemiyorum :bbo:
bide orda bi süpriz falan yaparsa onu getirmek gibi fena olur gerçi yapmaz aklı başında ama bilmiyorum bakalım artık kurbana belki görüşürüz o zaman söylerim :lepi:

ne güzel sizin için sevindim mutluluklar dilerim.bende sessiz biriyimdir biraz ondan bana da sessizler denk geliyo hep daha doğrusu kendilerini yakın görüyolar bana ama bende ben sessizim o biraz konuşkan neşeli olsunki birbirimizi tamamlayalım diye düşünüyorum yoksa 2 sessiz bir arada çekilmez gibi geliyo bilmiyorum yanlışmıyım CADIARZU

ayy eylül hazan ne kadar düşüncelerimiz aynıı yoksa biz kardeşmiyizkaydirigubbakcemile3

''ben sessizim o biraz konuşkan neşeli olsunki birbirimizi tamamlayalım diye düşünüyorum ''

valla aynı düşünceleri düşünüyoruz =) aynı bende benim zıttım olsun diyorum =) ama öle olsun böle olsun derken evde kalcam galibaa kimseye ısınamıyorummm=(

he he bencede aynı şeyleri düşünüyoruz yaşadıklarımızda aynı farkındamısın sırnaşık şey
ıcığını cıcıcğını incelerken evde kalcaz bence biz birbirimizin düşüncelerini değiştirelim vereliniortak

Son düzenleme:
he he bencede aynı şeyleri düşünüyoruz yaşadıklarımızda aynı farkındamısın sırnaşık şey
ıcığını cıcıcğını incelerken evde kalcaz bence biz birbirimizin düşüncelerini değiştirelim vereliniortak

ya çok güzel olur cnmda ben nete giremiyorum artık çok sık yoksa seninle bol bol sohbet etmek isterdim...artık girdikçe cvp yazabilirim..delikafadulden

Eşim ablamlara misafir gelmiş.Resmimi görmüş beğenmiş,biz bir kaç kere görüşüp konuştuk.Sonra evlendik.Şeniz

ben vazgeçtim kimseyle tanışmıyorum kendiliğinden gelişirse gelişsin olaylar ya bananeeee zemuszemus

Back