Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gratis mağazalarındaki essence markanın french manikür fırçası
Gratis mağazalarındaki essence markanın french manikür fırçası olarak çok değişik bir fırça ile karşılaştım ve aldım. Yağlı boya fırçasının ucunun yarım ay şeklinde kesilmiş hali oldukça yararlı oldu, tavsiye ederim.
Aynı fırçadan ben de aldım fakat hiç memnun kalmadım. Belki de ben kullanmayı beceremiyorum bilemiyorum. French bildiğin çizgi çizgi görünüyor. Dikine çizgiler oluşuyor. Tırnaklarıma bant yapıştırıp yapmaya başladım ben.
Gratis mağazalarındaki essence markanın french manikür fırçası olarak çok değişik bir fırça ile karşılaştım ve aldım. Yağlı boya fırçasının ucunun yarım ay şeklinde kesilmiş hali oldukça yararlı oldu, tavsiye ederim.
Gördüm ama anlam veremediğimden almadım.beni düşündüren her tırnağın aynı ebatta olmayışı oldu.bir de tabi ojeyi birşeye döküp öyle kullanmak lazım diye de üşendim.ama işe yarıyor diyorsun yani, foto ekleyebilir misin rica etsem?