• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gram altın mı çeyrek mi ?

winona93

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2014
61
80
38
İstanbul
Herkese merhaba ^.^

Öğrenciyim ve ailemle yaşıyorum. Harçlıklarımla birikim yapmaya başladım. Bugüne kadar gram altın biriktiriyordum ama kuyumcu eski çeyrek alıp biriktirmemin daha karlı olacağını söyledi. Araştırdıkça kafam karıştı açıkçası hiç anlamıyorum bu işlerden.

Sizce ne yapmalıyım, önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

Eskiden çeyrek alırdım,sonra gram almaya başladım. Ve daha çabuk alabildim. Çünkü biriktirerek aldığım için çeyrek parası toplayana kadar tırtıklıyodum hep. Artık gram alıyorum.
Sonrada onları bileziğe çeviriyorum.
Sizde biriktirerek alıyosunuz anladığım kadarıyla. Grama devam edin bence

Şoyleki hani yakın zamanda bozdurmayi dusunmuyorsan (tamamen yatirimlik cok ilerisi icin) eski ceyrek verelim diyor kuyumcular altin arttikca neticede o da deger kazanacak.
Alirken 3-5tl dusuk al anlaminda satiyorlar.
Bozdurunca hepsinde deger kaybediyorsun illa.
Ata en iyi yatirimdir yada paran kadar gr.
Hani ata icin 1000tl yapman lazim parayi ama tl kalmasin yapamam suan okadar dersen paran kadar gr. Al derim.

Kuyumcudan 24 ayar külçe gram tabiki, zarar etmezsin... 22 ayar alma ama dikkat et aralarında 3-4 tl fark oluyor.

Çeyrek ne olursa olsun zarar ettirir...

Dikkatimi çekti KK'da birikim yapan kadınlar neden ata altın alınmasını öneriyor?

Altın konusunda hiç bir fikrim yok merak ediyorum,ata altını ile tam altın aynı şey mi beni aydınlatır mısınız?

Bu aydan itibaren birikim yapmak istiyorum, her ay 1000-1500 civarı biriktirebilirim ata altın mı alayım?

Dikkatimi çekti KK'da birikim yapan kadınlar neden ata altın alınmasını öneriyor?

Altın konusunda hiç bir fikrim yok merak ediyorum,ata altını ile tam altın aynı şey mi beni aydınlatır mısınız?

Bu aydan itibaren birikim yapmak istiyorum, her ay 1000-1500 civarı biriktirebilirim ata altın mı alayım?
Ata artık eskisi kadar satılmıyor canım ya ben bulamıyorum ama değer kaybetmemiyor diye sanırım ayrıca benim konuma göz atabilirsin bizde birkaç kişi birikim yapıyoruz senide bekleriz :)

Bu arada herhangi bir birikim topiğin yoksa benim bugün açtığıma gelir misin :))

"Yeniden biriktirmeye başlıyoruz" topiğindeyim ben, çok sık giremediğim için diğer topicleri takip edemiyorum.
Çok teşekkür ederim hayırlı olsun umarım güzel birikimler yaparsınız 2018'de. ^.^

"Yeniden biriktirmeye başlıyoruz" topiğindeyim ben, çok sık giremediğim için diğer topicleri takip edemiyorum.
Çok teşekkür ederim hayırlı olsun umarım güzel birikimler yaparsınız 2018'de. ^.^
Sen de sağol tamam o zaman sana da hayırlı birikimler :KK200:

Nasıl gidiyor

Back
X