Grafistanbul'un çeyizleri (home sweet home:)

Çok güzel hepsi, mutlulukla kullan.
Ben hiç böyle zamana yayarak bir şey alamadım.
Hepsini apar topar aldım.
Gönlüme göre olmadı.
Kıskanıyorum valla

zamanla değiştirirsiniz öyle düşünmeyin hergün yeni bişeyler çıkıyor zaten:) sende mussmutlu günlerinde kullan

Canım bu tepsiler şarkhanın en alt katında 3.5 tl aklınızda bulunsun benim mutfağım küçük o yüzden her beğendiğimi alamıyorum (

canımmmmm aşkla kullanın inşallah bizimde beyaz eşyalar simsiyah hepsi bosch çok memnunuz :) Rabbim size de aşkla kullanmayı nasip etsin ..

yemek takımınların çok hoş sen de benim gibi çeşit çeşit sevenlerdensin belli :) bernardo yemek takımını ne kadara aldın çeyizime düşünebilirim çok hoşş

canımmmmm aşkla kullanın inşallah bizimde beyaz eşyalar simsiyah hepsi bosch çok memnunuz :) Rabbim size de aşkla kullanmayı nasip etsin ..

Canım beyaz eşyada herkes bosch diyor en iyisini yapmışsın benimki arçelik arçelik bayici tanıdığımız oldu öyle elden yavaş yavaş ödedim kolaylık oldu ondan aldım hepsini Allah herkese aşkla huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah:)

Gözüm gönlüm açıldı :) güle güle kullan canım

yemek takımınların çok hoş sen de benim gibi çeşit çeşit sevenlerdensin belli :) bernardo yemek takımını ne kadara aldın çeyizime düşünebilirim çok hoşş

teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun hergün farklı bi tabakla yemek yemek istiyorum hayatımız monotonlaşmasın:) bernardo rosy yemek takımı 6 kişilik 250 tl ben 2 takım aldım 500 tl

Canim hepsi harika guzel günlerde kullan insallahh kirli dolabın dikkatimi cekti bende bunu dolapli utu masasi olarak kullabmak istyrm daha ince gördüğüm bir modeldi kervan dan aldin dimi canim nette görmüştüm ben ama fiyatini ogrenemedim mayis da gekicek dediler beklemedeyim sen kaca aldin acaba merak rttim sakincasi yoksa

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…