• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grafistanbul'un çeyizleri (home sweet home:)

Retro - vintage tutkunuyuz sanırım :21: Ben de çok seviyorum bu tarzı ama sanırım benim gönlüm daha çok country - vintage den yana :16:

Herşeyin çok güzel canım mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah :16:

Güzel bir çeyiz daha zevkin güzelmiş canım özellikle kahvaltı takımı çok beğendimm aşkla kullanman dileğiyle tatlımmm:16:

Retro - vintage tutkunuyuz sanırım :21: Ben de çok seviyorum bu tarzı ama sanırım benim gönlüm daha çok country - vintage den yana :16:

Herşeyin çok güzel canım mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah :16:

Teşekkür ederim canım bende çok seviyorum vintage retro country ama nişanlım işte modern tarzı benimsemiş ufak tefek mutfağa bi iki bişey alabildim anca bak bakim beğencen mi:) $25-moms tepsi büyük.jpg $26-moms tepsi.jpg $30-moms baharatlýk.jpg

$122-moms aský.jpg $117-sungerlik.jpg $64-mesrubat bardagi.jpg

$44-moms acacak.jpg $45-moms ksk.JPG $50-mudo makarna tencresi.jpg

şimdilik bu kadar retrolarım:)

Teşekkür ederim canım bende çok seviyorum vintage retro country ama nişanlım işte modern tarzı benimsemiş ufak tefek mutfağa bi iki bişey alabildim anca bak bakim beğencen mi:)Eki Görüntüle 1022273 Eki Görüntüle 1022274 Eki Görüntüle 1022275

Eki Görüntüle 1022276 Eki Görüntüle 1022277 Eki Görüntüle 1022278

Eki Görüntüle 1022279 Eki Görüntüle 1022280 Eki Görüntüle 1022282

şimdilik bu kadar retrolarım:)

Hepsi çok güzel kuzum her birine ayrı ayrı bayıldım :16:

Nişanlının zevkine ve senin düşüncelerine ayrıca saygı duyuyorum ancak bence erkekler ev dizayn işini hatunlarına bırakmalılar, özellikle de mutfak dekorasyonunu. Bir kadının hayatının önemli bir parçasının geçtiği mekan olan mutfağı ne kadar içine sinen bir şekilde olursa orada geçen vakit o kadar keyifli olur diye düşünüyorum nacizane :16:

Merhabalar uzun zamandır hepinizin çeyizlerini inceledim ayrı ayrı çok güzeller çok güzel fikirler aldım sizlerden bende çeyizlerimi paylaşıp sizin yorumlarınızı almak istedim umarım beğenirsiniz :))

Misafir yemek takımım porland white diamond
Eki Görüntüle 1021000
Günlük yemek takımım bernardo rosy 12 kişilik
Eki Görüntüle 1021001
Diğer günlük yemek takımım porland pötikare 6 kişilik (kırmızısı)
Eki Görüntüle 1021002
Kahvaltı takımım porland marine
Eki Görüntüle 1021006
Çelik tencere setim emsan aragon
Eki Görüntüle 1021008
İkinci çelik tencere setim Karaca safir
Eki Görüntüle 1021010
dolaba yemek koymak için mini tencerelerim schaffer
Eki Görüntüle 1021011
seramik tencere ve tava setim porland
Eki Görüntüle 1021012
mudo makarna tencerem
Eki Görüntüle 1021013
sütlük, sos tenceresi ve sos tavası
Eki Görüntüle 1021014 Eki Görüntüle 1021015 Eki Görüntüle 1021016
wok, porselen ve krep tavam
Eki Görüntüle 1021017 Eki Görüntüle 1021018 Eki Görüntüle 1021019
tepsilerim
Eki Görüntüle 1021020 Eki Görüntüle 1021021 Eki Görüntüle 1021022 Eki Görüntüle 1021023 Eki Görüntüle 1021024 Eki Görüntüle 1021025
ekmek kutusu ve baharatlıklarım
Eki Görüntüle 1021028 Eki Görüntüle 1021029 Eki Görüntüle 1021030 Eki Görüntüle 1021031 Eki Görüntüle 1021032
çatal bıçak takımlarım
Eki Görüntüle 1021054 Eki Görüntüle 1021053 Eki Görüntüle 1021052 Eki Görüntüle 1021051 Eki Görüntüle 1021050 Eki Görüntüle 1021049 Eki Görüntüle 1021048
daha çok var yükleyeceklerim ama onları da sırayla yüklerim birden sıkmayayım sizleri yorumlarınızı bekliyorum:)

Çeyizlerini çok çok beğendim canım. Çok zevkli bir bayansın :12: :16: Son aldıklarında çok hoşuma gitti suffle kaselerin çerezliklerin falan çok şekerler :21:

Mıknatıslı baharatlığını sorabilir miyim acaba nerden aldın ? :17:

Çeyizlerini çok çok beğendim canım. Çok zevkli bir bayansın :12: :16: Son aldıklarında çok hoşuma gitti suffle kaselerin çerezliklerin falan çok şekerler :21:

Mıknatıslı baharatlığını sorabilir miyim acaba nerden aldın ? :17:

çok teşekkür ederim canım senin gibi tecrübeli bi çeyiz hazırlayan zevkli bayandan bunları duymak çok güzel:) mıknatıslı baharatlığımı cevahirde stokk mağazasından almıştım ama orası el değiştirdi enplus oldu artık satmıyorlar markası lucky art vailand da lucky art ın mağazası var orda bulabilirsin ya da the company e bak canım

çok teşekkür ederim canım senin gibi tecrübeli bi çeyiz hazırlayan zevkli bayandan bunları duymak çok güzel:) mıknatıslı baharatlığımı cevahirde stokk mağazasından almıştım ama orası el değiştirdi enplus oldu artık satmıyorlar markası lucky art vailand da lucky art ın mağazası var orda bulabilirsin ya da the company e bak canım

Çok teşekkür ederim canım benim. Zevkli olduğun kadar çok zarifsinde :54:

Tamam canım söylediğin yerlere bakacağım :34: :16:

Hepsi çok güzel kuzum her birine ayrı ayrı bayıldım :16:

Nişanlının zevkine ve senin düşüncelerine ayrıca saygı duyuyorum ancak bence erkekler ev dizayn işini hatunlarına bırakmalılar, özellikle de mutfak dekorasyonunu. Bir kadının hayatının önemli bir parçasının geçtiği mekan olan mutfağı ne kadar içine sinen bir şekilde olursa orada geçen vakit o kadar keyifli olur diye düşünüyorum nacizane :16:

bende öyle düşünüyorum şu ana kadar mutfağa aldığım hiçbişeye karışmadı ama işte arada inceden laf da soyluyor cafe gibi oldu mutfağımız duvarları da kırmızıya boyatınca iyice mutfaktan başka herşeye benzedi diyor:)

Aldıkların çok güzel. Güle güle kullanın :16:

misafir yemek takımını çok beğendim.. :3:

çok teşekkür ederim ben ona aşık oldum üzerinde swarovski taşları var kullanımı biraz zor olacak elde yıkamak gerekiyormuş bakalım gülü seven dikenine katlanır:)

öyle mii. resimde farkedemedim ben. kullanımı bayağı zor olcak bence de. ama beğenince olsun ben dikkatli kullanırım diyoruz :1:

bende öyle düşünüyorum şu ana kadar mutfağa aldığım hiçbişeye karışmadı ama işte arada inceden laf da soyluyor cafe gibi oldu mutfağımız duvarları da kırmızıya boyatınca iyice mutfaktan başka herşeye benzedi diyor:)

Nasılsa zamanının büyük kısmını orada geçirecek olan sensin, bence çok da umursama :9: Çoğu erkek bu konuda zevkli tercihler yapmaktan uzaklar ne yazık ki, bizler de kendi zevklerimizi onlara zamanla aşılayacağız ister istemez :51:

öyle mii. resimde farkedemedim ben. kullanımı bayağı zor olcak bence de. ama beğenince olsun ben dikkatli kullanırım diyoruz :1:

evet o nedenle bernardo dan günlük yemek takımı almıştım onu 12 ' e tamamladım her misafirde bununla uğraşmayayım diye özel misafirlere özel günlere kullanırım

Nasılsa zamanının büyük kısmını orada geçirecek olan sensin, bence çok da umursama :9: Çoğu erkek bu konuda zevkli tercihler yapmaktan uzaklar ne yazık ki, bizler de kendi zevklerimizi onlara zamanla aşılayacağız ister istemez :51:

sana katılıyorum kadının halinden kadın anlar kadınlar ne söyler erkekler ne anlar:):1:

Back