- Konu Sahibi grafistanbul
-
Canim hepsi harika guzel günlerde kullan insallahh kirli dolabın dikkatimi cekti bende bunu dolapli utu masasi olarak kullabmak istyrm daha ince gördüğüm bir modeldi kervan dan aldin dimi canim nette görmüştüm ben ama fiyatini ogrenemedim mayis da gekicek dediler beklemedeyim sen kaca aldin acaba merak rttim sakincasi yoksa
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
teşekkür ederim canım güzel temennilerin için evet kervandan aldım 370 TL civarındaydı ama kervanın bir kampanyası vardı evlilik seti 1250 TL alışveriş yapıyorsun 1000 TL ye düşürüyorlar o fırsattan yararlandım daha uyguna geldi
Canım ben Marmara forum kervandan aldım bi cok ürünümü müdürü her konuda cok yardımcı oldu sagolsunlar taksit ödemeye gittiğimde konuşurum bizzat ilgilenir haber veririmHmm gule gule kullan canim bende cok istyrm bunu kac magza gezdim elimizde yok mayis ta gelcek dediler sabirsizlikla bekliyorum insallah gelir de ceyiz kardeşi oluruz:)
Canım ben Marmara forum kervandan aldım bi cok ürünümü müdürü her konuda cok yardımcı oldu sagolsunlar taksit ödemeye gittiğimde konuşurum bizzat ilgilenir haber veririm
teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun hergün farklı bi tabakla yemek yemek istiyorum hayatımız monotonlaşmasın:) bernardo rosy yemek takımı 6 kişilik 250 tl ben 2 takım aldım 500 tl
kahve takımı ve yemek takımı ben de çeşit çeşit olsun istiyorum fiyatı da uygunmuş bakayım bende :) sofralar gibi bereketli güzel bir evlliğiniz olsun inş
Tatlım hepsi çok güzel hele ilk takım şahaneeegüle güle kullan inşaALlah
Maşallah tamamlanmış çeyizin neredeyse, hepsi çok güzel gerçekten.Huzurla kullanın inşallah
çok güzeller eşyaların maşallah :)
her parça ayrı ayrı güzel. güzel günlerde kullanın inşallah
ayy çook şekerler cnm bunlar bayıldımgüle güle kullan allah huzurla mutlulukla kullanmak nasip etsin
teşekkür ederimmm canım pembiş pembiş insanın içi açılıyooooo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?