Grafistanbul'un çeyizleri (home sweet home:)

Banyo ürünlerimin resimlerini kendim çekmem gerekecek nette bulamadım bi kaç tane bulduğumu paylaşıyorum kızlar:)

Kirli dolabı olarak kullanıcam

Bunları çeyiz serdiğimde sericem paspas ve havlu seti

Bunlarda günlük paspaslar

Kuşlu havluluk

cnm herşeyin çook güzel allah mutlulukla kullanmak nasip etsinn şeker tadında diye bilirm eşyalaırn çook güzeller
özellikle bu çift kişilk tepsine bittim nerden aldın acaba cnm

Eki Görüntüle 1022894

Canım çok teşekkür ederim amin hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah:) Onu eminönünden aldım kuru kahveci mehmet efendinin sokağında pasta malzemeleri satan yan yana dükkanlar var hepsi satıyor onlarda bulabilirsin sadece 5 TL fiyatı da :)

çook uygun muş cnm ne gzüel :) ama malesef ben istanbulda oturmuyorum gaziantepdeyimm inşallah burda bulabilecegim yerler vardı :) netdde gördüm aslıdna ama ccupcakeli degildi işte

bende bundan hiçbiyer de görmedim ama bonna markasının ürünleri cupcakeli oluyor onları incele netten bi de sonsuzdekorasyon.com o sitede de cupcakeli benzer ürünler bulabilirsin

çook uygun muş cnm ne gzüel :) ama malesef ben istanbulda oturmuyorum gaziantepdeyimm inşallah burda bulabilecegim yerler vardı :) netdde gördüm aslıdna ama ccupcakeli degildi işte

bende bundan hiçbiyer de görmedim ama bonna markasının ürünleri cupcakeli oluyor onları incele netten bi de sonsuzdekorasyon.com o sitede de cupcakeli benzer ürünler bulabilirsin canım

Mükemmel bir çeyizin var. Keşke en bastan başlasam çeyiz hazırlığına. Aldiklarimin çoğunu almam daha güzel şeyler alırdım seninkiler gibi güzel günlerde huzurla kullan inşallah

Mükemmel bir çeyizin var. Keşke en bastan başlasam çeyiz hazırlığına. Aldiklarimin çoğunu almam daha güzel şeyler alırdım seninkiler gibi güzel günlerde huzurla kullan inşallah

Çeyizini görmesem sana hak verirdim ama senin çeyizinde çok güzel çok modern hepsi güzel markalar mutfağın yeter pamuk prensesin evi gibi ne güzel:)

Herkes yatak odası alır bende beyaz eşyaları aldım yatak odasını damada bıraktım yorumlarınıza:)

çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, ocak, davlumbazım

Eki Görüntüle 1023071

Bu da salonumuzun koltuk takımı biz siyah beyazını yaptırdık

Son düzenleme:
Çok güzel hepsi, mutlulukla kullan.
Ben hiç böyle zamana yayarak bir şey alamadım.
Hepsini apar topar aldım.
Gönlüme göre olmadı.
Kıskanıyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…