- 31 Ağustos 2008
- 4.925
- 505
- 398
- Konu Sahibi grafistanbul
Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi birbirinden güzel canım güle güle kullan.
renkleri çok tatlıymış tam olarak yeri nerde bu tibetin canım
canım tibette mercanlarda pijamacıları çok hatırlamıorum ama
cnm herşeyin çook güzel allah mutlulukla kullanmak nasip etsinn şeker tadında diye bilirm eşyalaırn çook güzeller
özellikle bu çift kişilk tepsine bittim nerden aldın acaba cnm
Eki Görüntüle 1022894
Canım çok teşekkür ederim amin hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah:) Onu eminönünden aldım kuru kahveci mehmet efendinin sokağında pasta malzemeleri satan yan yana dükkanlar var hepsi satıyor onlarda bulabilirsin sadece 5 TL fiyatı da :)
Son aldıklarında çok güzel canım banyo ürünlerin özellikle
çook uygun muş cnm ne gzüel :) ama malesef ben istanbulda oturmuyorum gaziantepdeyimm inşallah burda bulabilecegim yerler vardı :) netdde gördüm aslıdna ama ccupcakeli degildi işte
Mükemmel bir çeyizin var. Keşke en bastan başlasam çeyiz hazırlığına. Aldiklarimin çoğunu almam daha güzel şeyler alırdım seninkiler gibi güzel günlerde huzurla kullan inşallah
bende bundan hiçbiyer de görmedim ama bonna markasının ürünleri cupcakeli oluyor onları incele netten bi de sonsuzdekorasyon.com o sitede de cupcakeli benzer ürünler bulabilirsin canım[/QUOT
aynen cnm sınırlı üretim var şuan cupcakelerde inşallah zamanla yayılır iyice tşkr ederim cnm bide dedin siteye bakayımm belki buluurm şansıma
bende bundan hiçbiyer de görmedim ama bonna markasının ürünleri cupcakeli oluyor onları incele netten bi de sonsuzdekorasyon.com o sitede de cupcakeli benzer ürünler bulabilirsin canım[/QUOT
aynen cnm sınırlı üretim var şuan cupcakelerde inşallah zamanla yayılır iyice tşkr ederim cnm bide dedin siteye bakayımm belki buluurm şansıma
rica ederim inşallah gönlüne göre bulursun