• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grafistanbul'un çeyizleri (home sweet home:)

Ne yaptıysam ilk sayfayı güncelleyemedim maalesef:( burdan devam edeyim o zaman çeyizlere yatak odası için bi kaç bişey

Yatak örtülerim

$gelin_yatak_ortusu.jpg $yatak takýmý irya.jpg

Nevresim Takımlarım

$nevresim takýmý karaca.jpg $saten nevresim takýmý kervan.jpg

$nevresim takýmý misafirlik.jpg Eki Görüntüle 1022858

Battaniyelerim

$battaniye_madamcoco2.jpg $battaniye_madamcoco.jpg

Tv Battaniyesi

$english home tv battaniyesi.jpg $zebra-desen-battaniye.jpg

Uyku Setim

$uyku seti bellona.jpg

Banyo ürünlerimin resimlerini kendim çekmem gerekecek nette bulamadım bi kaç tane bulduğumu paylaşıyorum kızlar:)

Kirli dolabı olarak kullanıcam

$kirli dolabý kervan.JPG

Bunları çeyiz serdiğimde sericem paspas ve havlu seti

$paspas.jpg $3luhavlu.jpg

Bunlarda günlük paspaslar

$paspas english home.jpg $beyaz english home paspas.JPG $beyaz taslý paspas.jpg $krem+kýrmýzý ayak paspas ozdýlek.jpg $siyah taslý kervan paspas.jpg

Kuşlu havluluk

$eng_home_havluluk.jpg

cnm herşeyin çook güzel allah mutlulukla kullanmak nasip etsinn şeker tadında diye bilirm eşyalaırn çook güzeller :D
özellikle bu çift kişilk tepsine bittim nerden aldın acaba cnm :D

Eki Görüntüle 1022894 :34:

cnm herşeyin çook güzel allah mutlulukla kullanmak nasip etsinn şeker tadında diye bilirm eşyalaırn çook güzeller :D
özellikle bu çift kişilk tepsine bittim nerden aldın acaba cnm :D

Eki Görüntüle 1022894 :34:

Canım çok teşekkür ederim amin hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah:) Onu eminönünden aldım kuru kahveci mehmet efendinin sokağında pasta malzemeleri satan yan yana dükkanlar var hepsi satıyor onlarda bulabilirsin sadece 5 TL fiyatı da :)

Canım çok teşekkür ederim amin hepimize güzel günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah:) Onu eminönünden aldım kuru kahveci mehmet efendinin sokağında pasta malzemeleri satan yan yana dükkanlar var hepsi satıyor onlarda bulabilirsin sadece 5 TL fiyatı da :)

çook uygun muş cnm ne gzüel :) ama malesef ben istanbulda oturmuyorum gaziantepdeyimm inşallah burda bulabilecegim yerler vardı :) netdde gördüm aslıdna ama ccupcakeli degildi işte :(

bende bundan hiçbiyer de görmedim ama bonna markasının ürünleri cupcakeli oluyor onları incele netten bi de sonsuzdekorasyon.com o sitede de cupcakeli benzer ürünler bulabilirsin

çook uygun muş cnm ne gzüel :) ama malesef ben istanbulda oturmuyorum gaziantepdeyimm inşallah burda bulabilecegim yerler vardı :) netdde gördüm aslıdna ama ccupcakeli degildi işte :(

bende bundan hiçbiyer de görmedim ama bonna markasının ürünleri cupcakeli oluyor onları incele netten bi de sonsuzdekorasyon.com o sitede de cupcakeli benzer ürünler bulabilirsin canım:16:

Mükemmel bir çeyizin var. Keşke en bastan başlasam çeyiz hazırlığına. Aldiklarimin çoğunu almam daha güzel şeyler alırdım seninkiler gibi;) güzel günlerde huzurla kullan inşallah ;)

Mükemmel bir çeyizin var. Keşke en bastan başlasam çeyiz hazırlığına. Aldiklarimin çoğunu almam daha güzel şeyler alırdım seninkiler gibi;) güzel günlerde huzurla kullan inşallah ;)

Çeyizini görmesem sana hak verirdim ama senin çeyizinde çok güzel çok modern hepsi güzel markalar mutfağın yeter pamuk prensesin evi gibi ne güzel:):16:

bende bundan hiçbiyer de görmedim ama bonna markasının ürünleri cupcakeli oluyor onları incele netten bi de sonsuzdekorasyon.com o sitede de cupcakeli benzer ürünler bulabilirsin canım:16:[/QUOT

aynen cnm sınırlı üretim var şuan cupcakelerde inşallah zamanla yayılır iyice :1::1: tşkr ederim cnm bide dedin siteye bakayımm belki buluurm şansıma :D:16:

bende bundan hiçbiyer de görmedim ama bonna markasının ürünleri cupcakeli oluyor onları incele netten bi de sonsuzdekorasyon.com o sitede de cupcakeli benzer ürünler bulabilirsin canım:16:[/QUOT

aynen cnm sınırlı üretim var şuan cupcakelerde inşallah zamanla yayılır iyice :1::1: tşkr ederim cnm bide dedin siteye bakayımm belki buluurm şansıma :D:16:

rica ederim inşallah gönlüne göre bulursun:16:

Herkes yatak odası alır bende beyaz eşyaları aldım yatak odasını damada bıraktım yorumlarınıza:)

çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, fırın, ocak, davlumbazım

$Arcelik-9549-MS-Ankastre-Firin_47_1.jpg $arcelik_p_14_yces_ankastre_davlumbaz.jpg

Eki Görüntüle 1023071 $low_arcelik-6384-hc-bulasik2.jpg

$ocd-609-yw-z.jpg

Bu da salonumuzun koltuk takımı biz siyah beyazını yaptırdık:16:

$59923202.jpg

Son düzenleme:
Çok güzel hepsi, mutlulukla kullan.
Ben hiç böyle zamana yayarak bir şey alamadım.
Hepsini apar topar aldım.
Gönlüme göre olmadı.
Kıskanıyorum valla:ssz:

Back