Grafistanbul'un çeyizleri (home sweet home:)

Retro - vintage tutkunuyuz sanırım Ben de çok seviyorum bu tarzı ama sanırım benim gönlüm daha çok country - vintage den yana

Herşeyin çok güzel canım mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah

Güzel bir çeyiz daha zevkin güzelmiş canım özellikle kahvaltı takımı çok beğendimm aşkla kullanman dileğiyle tatlımmm

Retro - vintage tutkunuyuz sanırım Ben de çok seviyorum bu tarzı ama sanırım benim gönlüm daha çok country - vintage den yana

Herşeyin çok güzel canım mutlulukla kullanmak nasip olsun inşallah

Teşekkür ederim canım bende çok seviyorum vintage retro country ama nişanlım işte modern tarzı benimsemiş ufak tefek mutfağa bi iki bişey alabildim anca bak bakim beğencen mi:)

şimdilik bu kadar retrolarım:)

Hepsi çok güzel kuzum her birine ayrı ayrı bayıldım

Nişanlının zevkine ve senin düşüncelerine ayrıca saygı duyuyorum ancak bence erkekler ev dizayn işini hatunlarına bırakmalılar, özellikle de mutfak dekorasyonunu. Bir kadının hayatının önemli bir parçasının geçtiği mekan olan mutfağı ne kadar içine sinen bir şekilde olursa orada geçen vakit o kadar keyifli olur diye düşünüyorum nacizane

Çeyizlerini çok çok beğendim canım. Çok zevkli bir bayansın Son aldıklarında çok hoşuma gitti suffle kaselerin çerezliklerin falan çok şekerler

Mıknatıslı baharatlığını sorabilir miyim acaba nerden aldın ?

çok teşekkür ederim canım senin gibi tecrübeli bi çeyiz hazırlayan zevkli bayandan bunları duymak çok güzel:) mıknatıslı baharatlığımı cevahirde stokk mağazasından almıştım ama orası el değiştirdi enplus oldu artık satmıyorlar markası lucky art vailand da lucky art ın mağazası var orda bulabilirsin ya da the company e bak canım

Çok teşekkür ederim canım benim. Zevkli olduğun kadar çok zarifsinde

Tamam canım söylediğin yerlere bakacağım

bende öyle düşünüyorum şu ana kadar mutfağa aldığım hiçbişeye karışmadı ama işte arada inceden laf da soyluyor cafe gibi oldu mutfağımız duvarları da kırmızıya boyatınca iyice mutfaktan başka herşeye benzedi diyor:)

Aldıkların çok güzel. Güle güle kullanın

misafir yemek takımını çok beğendim..

çok teşekkür ederim ben ona aşık oldum üzerinde swarovski taşları var kullanımı biraz zor olacak elde yıkamak gerekiyormuş bakalım gülü seven dikenine katlanır:)

öyle mii. resimde farkedemedim ben. kullanımı bayağı zor olcak bence de. ama beğenince olsun ben dikkatli kullanırım diyoruz

Nasılsa zamanının büyük kısmını orada geçirecek olan sensin, bence çok da umursama Çoğu erkek bu konuda zevkli tercihler yapmaktan uzaklar ne yazık ki, bizler de kendi zevklerimizi onlara zamanla aşılayacağız ister istemez

öyle mii. resimde farkedemedim ben. kullanımı bayağı zor olcak bence de. ama beğenince olsun ben dikkatli kullanırım diyoruz

evet o nedenle bernardo dan günlük yemek takımı almıştım onu 12 ' e tamamladım her misafirde bununla uğraşmayayım diye özel misafirlere özel günlere kullanırım

sana katılıyorum kadının halinden kadın anlar kadınlar ne söyler erkekler ne anlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…