Grace Kelly

günümüzdede saç modelleri örnek alınıyor.
ne alaka ve çok sıkıcısın yazan arkadaşa ithafen

burada bu kadın istenmiyorsa yanlış yerdeyse beni hiçbir başlığa uymayan yazılara alınması için müdüreye söyledim. bu kadar gerilmenin anlamı yok

günümüzdede saç modelleri örnek alınıyor.
ne alaka ve çok sıkıcısın yazan arkadaşa ithafen

Kıskanmıştır Grace Kelly i kaydirigubbakcemile3

Bence iyiki açtın bu konuyu..Güzel görsün alem..

Ben de yıldız vereyim dedim ama nedense siz bu konuyu değerlendirmişsiniz çıktı..Ne alaka bilmem..Ben yıldız vermedim ki bu konuya..Zaten versem tüm yıldızları verecektim..Benim güzellik favorim bu kadın..:asigim:

Şimdi gördüm burayı...Gerçekten bir insan bu kadar mı duru güzellikte olur...Olgun yaşta bile çok hoştu...Hatırlattığın, paylaştığın için teşekkürler Okypete

Şimdi gördüm burayı...Gerçekten bir insan bu kadar mı duru güzellikte olur...Olgun yaşta bile çok hoştu...Hatırlattığın, paylaştığın için teşekkürler Okypete

çok çok teşekkür ederim yeşilim. evet. benim için ideal güzel. zarif asil güzel,. kelimeler yetersiz...

Grace Kelly, ne yazık ki ilk defa üzülerek....
İçerik nedeniyle konunuz” Hiçbir başlığa uymayan yazılar ! “ bölümüne taşınmıştır. Bilginize

böylesi daha iyi oldu. ölmüş bir insanın vede grace gibi bir kadının konusunda bunu yaşanmamasını istedim. olmamalı bu çünkü... onun konusu bunu haketmiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…