• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grace Kelly

Kızlarından daha güzel değil mi?

picturegalleryql4.jpg

kesinlikle. kızları güzel bilhassa caroline. ama onun o zerafeti,,klasik güzelliği, usta bir heykeltraşın elinden çıkmış gibi hatları maalesef onlarda yok. babadan da almışlar.

Çok güzel bir kadın, bende bayılıyorum, Arka Pencere filmindeki zarif sevgili rolünde izlemek çok keyifliydi, sonradan prenses olmuş ama sanki doğuştan prenses gibi, çok kısa kalmış bu hayatta, Gwenyth Paltrow u tahtına aday gösteriyorlar ama bence yakınından geçemez benzetemiyorum da

Çok güzel bir kadın, bende bayılıyorum, Arka Pencere filmindeki zarif sevgili rolünde izlemek çok keyifliydi, sonradan prenses olmuş ama sanki doğuştan prenses gibi, çok kısa kalmış bu hayatta, Gwenyth Paltrow u tahtına aday gösteriyorlar ama bence yakınından geçemez benzetemiyorum da

evet haklısın... aynı doğuştan prenses gibiymiş zaten. gwenyth yanından geçemez.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadının çirkin çıktığı,zarif olmadığı tek bir foto bulamadım valla ...Allah özene bezene yaratmış..:asigim:

Back