• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grace Kelly

İyiki bunları koydun okypete cim.Alem güzellik neymiş görsün..Güzellik tanrıçası gibi bu kadın..:asigim:
sağol canım. çok haklısın. önüne gelene güzel diyorlar. ama böyle güzellerde vardı. o güzel dedikleri grace in yanından geçemez.
Gerçekten kusursuz bi güzellik. Kalemle çizilmiş sanki.

aynen. resmen Allah özenerek yaratmış .

38330705204a1f68f804.jpg

232814345916bac0d1bc.jpg

monaco prensliğinin çıkardığı üstünde ,prenses grace'in portresinin olduğu pul...

bu arada biri ne alaka demiş,ben torunu charlotte içinde konu açtım,günümüzün starları içinde. illaki şu anın starı olacak ve buraya o açılacak diye bir kural varsa biri bana bunu bulsun göstersin. bu kadının her daim geçmeyen bir stili zerafeti ve güzelliği var. ve bu kadın bu imaj herşeydirde olmalıydı. her ne kadar yaşamıyorsa bile. hala onun saç stili yapılıyor ve onun gelinliğinden esinleniyor ona benzemeye çalışan starlar oluyorsa ,bu konuda buraya açılmalı. diye düşünüyorum.
ne alaka denen kişiye cevabımdır. ...

bayılıyorum çok şık çok zarifff gelinliğinin üst kısmını çaldım sayılırkaydirigubbakcemile3

Back